ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ επί 4 μήνες σε ένα κλουβί – Όταν όμως την έβγαλαν έξω έγινε το αδιανόητο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τότε που ήταν μικρός, η οικογένεια Hickey είχε παρατηρήσει πως κάτι ήταν διαφορετικό με τον γιο τους, τον Jonny. Η διάγνωση όμως δεν άργησε: ο μικρός είναι αυτιστικός, μια αναπτυξιακή διαταραχή που συνήθως συνοδεύεται και από δυσκολίες στην κοινωνικοποίηση.

Ο Jonny ζούσε στον δικό του κόσμο χωρίς να αφήνει κανέναν να τον προσεγγίσει. Ούτε καν τους γονείς του.

imgur

 

Πραγματικά, δοκίμασαν τα πάντα, ακόμη και θεραπείες με σκύλους όμως άφησαν παντελώς ασυγκίνητο το παιδί τους.

imgur

 

Περίπου την ίδια περίοδο, αυτό το κακόμοιρο πλάσμα μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων. Ήταν μια θηλυκή σκυλίτσα που βρήκαν σε ένα χαντάκι λίγο πριν καταρρεύσει.

imgur

 

Οι κτηνίατροι ανακάλυψαν πως επρόκειτο για ημίαιμο Stafford pitbull μόλις τεσσάρων μηνών. Η συγκλονιστική κατάσταση υποσιτισμού του και οι αμέτρητες πληγές ομολογούσαν μια ιστορία αιχμαλωσίας και ατελείωτων βασανιστηρίων…

imgur

 

Το εύθραυστο κουτάβι κατάφερε να αναρρώσει υπό την φροντίδα των γιατρών, ενώ η θέλησή της για ζωή πραγματικά τους άφησε όλους άφωνους! Το όνομά της; Ζήνα, η μαχήτρια!

imgur

 

Η κατάστασή της σύντομα σταθεροποιήθηκε και πλέον ήταν έτοιμη να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια οικογένεια που θα την αγαπήσει και θα κρατήσει μακριά τις αναμνήσεις του ζοφερού παρελθόντος της.

 

imgur

 

Οι άνθρωποι από το καταφύγιο έστησαν και μια καμπάνια στο Facebook όπου διηγούνταν την ιστορία της Ζήνας, προκειμένου να της βρουν το κατάλληλο σπίτι.

imgur

 

Σύντομα ο φόβος της για τους ανθρώπους εξαφανίστηκε και έγινε η αγαπημένη σκυλίτσα όλων, ενώ κατά τη διάρκεια μιας ανοιχτής μέρας υιοθεσίας στο καταφύγιο γνώρισε την οικογένεια Hickey.

imgur

 

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Ζήνα και ο Jonny αμέσως «κόλλησαν» από την αρχή.

 

Ο πρωταρχικός φόβος της επαφής αμέσως εξαφανίστηκε και μάλιστα άφησε τη Ζήνα να τον γλuψει στο πρόσωπο, πράγμα το οποίο παλαιότερα ήταν αδιανόητο!

imgur

 

Προφανώς η οικογένεια υιοθέτησε τη Ζήνα και πλέον αυτή και ο κάποτε ντροπαλός Jonny έχουν δεθεί σε απίστευτο βαθμό.

imgur

 

Οι γονείς του προφανώς πετούσαν από τη χαρά τους και η μητέρα του ανέφερε: «Το λεξιλόγιο του Jonny ήταν περιορισμένο, αλλά από τότε που ήρθε η Ζήνα στη ζωή μας οι εκφράσεις του εμπλουτίστηκαν. Είναι άλλος άνθρωπος!»

imgur

br