ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ: Δες με ποιον τρόπο σκέφτεσαι!

– Πρόκειται για ενδιαφέρον κουίζ που φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε

– Διαλέξτε μια από τις εικονιζόμενες φιγούρες κι δείτε τα αποτελέσματα!

Διαλέξτε μία από τις παρακάτω φιγούρες, με το σκεπτικό ότι η επιλογή σας θα έχει να κάνει, με το ποιο παιδί φαίνεται μικρότερο. Προσοχή! Η επιλογή σας θα κρίνει πολλά, διότι θα φανερώσει το είδος της σκέψης, που έχετε.

Ποιο παιδί σου φαίνεται μικρότερο; Το ψυχολογικό τεστ που φανερώνει τον τρόπο σκέψη σου - Εικόνα 1

Διαβάστε, εδώ, αν επιλέξατε το πρώτο παιδί στη φωτογραφία: Έχετε διαισθητική σκέψη. Το ένστικτο καθορίζει τις επιλογές σας. Είστε αποφασιστικοί άνθρωποι και σπάνια είστε λάθος. Είστε επιτυχημένοι, έχετε ειλικρίνεια και ίσως τα σχόλιά σας να σας δημιουργήσουν προβλήματα γι’ αυτό το λόγο.

Διαβάστε, εδώ, αν επιλέξατε το δεύτερο παιδί στη φωτογραφία: Έχετε πολύπλοκη σκέψη. Παίρνετε σωστές αποφάσεις. Οι πράξεις σας αποτελούν πλεονέκτημα, διότι σας παρουσιάζουν ως μια προσωπικότητα που έχει πάντα δίκιο. Σε περίπτωση που δεν έχετε προσανατολιστεί ακόμη επαγγελματικά, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να γίνετε δάσκαλος ή καθηγητής.

Διαβάστε, εδώ, αν επιλέξατε το τρίτο παιδί στη φωτογραφία: Οι αποφάσεις σας βασίζονται στη λογική. Σαν χαρακτήρας είστε ηγετικός και έχετε το χάρισμα να ελέγχετε κάθε κατάσταση. Τα επιχειρήματά σας πείθουν κάθε άνθρωπο, ενώ οι γνώσεις σας επάνω σε πολλές και διάφορες επιστήμες σας κάνουν ξεχωριστό ως άτομο και ως προσωπικότητα.