Θα φόραγες ποτέ αυτό το πουκάμισο; Κι όμως, ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες και ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος! (PHOTOS)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις φωτογραφίες από την συνέντευξή του με τον Σον Πεν, εμφανίζεται με μπλε πουκάμισα με λαχούρια, που έγιναν ανάρπαστα

Ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών, ο βαρόνος των ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν, που συνελήφθη, μετά από έξι μήνες που ζούσε ως δραπέτης.

Μετά την σύλληψή του, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του από το διάστημα που πέρασε κρυμμένος από τις αρχές, αλλά και από την συνάντησή του με τον Σον Πεν, τον ηθοποιό που λέγεται πως οδήγησε τελικά τους αστυνομικούς στα ίχνη του βαρόνου.

Μια φωτογραφία όμως του Ελ Τσάπο για την συνέντευξη αυτή, ξεχώρισε: Είναι αυτή που εμφανίζεται με ένα γαλάζιο πουκάμισο με ρίγες να κάνει χειραψία με τον Σον Πεν. Η φωτογραφία έπαιξε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, ειδικά στις ΗΠΑ και... είχε το εξής αποτέλεσμα: Το πουκάμισο ξεπούλησε!

Παρομοίως, σε ένα στιγμιότυπο από βίντεο που συνοδεύει την συνέντευξη, ο βαρόνος φορά και πάλι ένα παρόμοιο πουκάμισο με λαχούρια: Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, έγινε ανάρπαστο...

Όπως δηλώνει στα μέσα ενημέρωσης του Λος Άντζελες, ιδιοκτήτης καταστήματος που πουλά τα συγκεκριμένα πουκάμισα, τις τελευταίες ημέρες οι πωλήσεις του έχουν εκτοξευτεί, κι ας κοστίζουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 128 δολαρίων έκαστο.

Μάλιστα ο έμπορος χρησιμοποίησε την φωτογραφία του Ελ Τσάπο ως... μοντέλου για το σάιτ του καταστήματος!