ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ: Έχασε τους γονείς της από μία πυρκαγιά – Αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα είναι…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καθώς στολίζουμε και φοράμε τα γιορτινά μας, είναι εύκολο να ξεχνάμε τους τόσους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα. Οι γιορτές δεν είναι μόνο διακοσμητικά και κάλαντα.

Για την 5χρονη Safyre, τη μοναδική επιζών πυρκαγιάς που σκότωσε όλη της την οικογένεια, τα Χριστούγεννα είναι πολύ επίπονα, αφού της θυμίζουν όλα αυτά που είχε και έχασε.

Το 2013, ο πατέρας, η αδερφή και τα αδέρφια της, πέθαναν με πολύ άσχημο τρόπο. Τη μικρή τη βρήκαν σκεπασμένη από τον πατέρα της που προσπάθησε να τη σώσει χρησιμοποιώντας τον εαυτό του σαν ασπίδα, Τίποτα δεν γλύτωσε από τη φωτιά.

Παρόλο που είναι σχεδόν ολόκληρη καλυμμένη με εγκαύματα και έχει χάσει το δεξί χέρι και το αριστερό της πόδι, η Safyre, που μεγαλώνει με τη θεία της, είναι ακόμα ένα παιδί γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Τώρα, ολόκληρη η κοινότητα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στο κορίτσι και να την κάνουν να νιώσει χαρούμενη και να μην σκέφτεται τα προβλήματά της. Γι΄αυτό ζητάνε από ανθρώπους από όλον τον κόσμο να στείλουν μία κάρτα με τις ευχές τους.

Άμα σας περισσεύει χρόνος, μπορείτε να στείλετε και εσείς μερικά λόγια αγάπης σε αυτήν την κοπέλα στην παρακάτω διεύθυνση:

Safyre
P.O. Box 6126
Schenectady, New York 12306
USA