Αξιολάτρευτο pit bull στρώνει το κρεβατάκι του! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα αξιολάτρευτο κουτάβι, ράτσας pit bull, έχει κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές, λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στο διαδίκτυο βίντεο που το δείχνει να στρώνει το κρεβάτι του.

Για μέρες βρισκόταν σε καταφύγιο ζώων στο Οχάιο. Όμως ο παμπόνηρος αυτός τετράποδος, ήθελε επειγόντως να βρει τη δική του οικογένεια. Και τι σκέφτηκε; Να γίνει τακτικός και να στρώνει κάθε μέρα το κρεβατάκι του. Οι ιδιοκτήτες του καταφυγίου κατέγραψαν το σκηνικό και αμέσως το ανέβασαν στο internet, με το βίντεο να γίνεται viral.

Οι υποψήφιοι γονείς, ήταν πολλοί, όμως ένα ζευγάρι, θα πάρει τελικά τον Rush σπίτι του.

"Η οικογένεια είχε δει το βίντεο, ήρθε και συνάντησε το σκυλάκι και αμέσως το αγάπησαν", δήλωσε η Nora Vondrell, διευθύντρια της SICSA Pet στο Οχάιο. Οι μελλοντικοί γονείς του Rush, που έχασαν τα δύο σκυλιά τους νωρίτερα μέσα στον χρόνο, δήλωσαν ότι είδαν τυχαία το βίντεο στο διαδίκτυο και έτρεξαν στο καταφύγιο για να το δουν, ελπίζοντας πως θα είναι ακόμη εκεί.

[iframe width="590" height="332" src="http://launch.newsinc.com/?type=VideoPlayer/Single&widgetId=1&trackingGroup=69016&siteSection=nydailynews-news&videoId=29787532" frameborder="no" scrolling="no" noresize marginwidth="0" marginheight="0" ]