Δείτε τις 7 selfie που δεν πρέπει να επαναληφθούν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλές φορές μία selfie μπορεί να είναι μία αποτυχία, όμως ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προσπαθήσει ξανά και ξανά, έως ότου πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως, υπάρχουν κάποιες selfie, τις οποίες δεν πρέπει να προσπαθήσει κανείς να επαναλάβει, αφού είναι άκρως επικίνδυνες.

Η selfie κοντά σε ένα τρένο που περνά με ταχύτητα, μπορεί να είναι επικίνδυνη, αν δεν έχει κρατηθεί η κατάλληλη απόσταση.

selfie_2.JPG

Ο Jared Michael έγινε διάσημος στο διαδίκτυο για μία τέτοια φωτογραφία.

selfie_3.JPG

Ο Γιώργος Κουρούνης, έβγαλε μία εντυπωσιακή αλλά και επικίνδυνη selfie, κοντά σε ένα ηφαίστειο, με τεράστιες θερμοκρασίες να επικρατούν στο περιβάλλον γύρω του. Για την φωτογραφία χρησιμοποίησε μία μηχανή Canonαφού πιθανά το κινητό του να έλιωνε.

selfie_1.jpg

Η Kelly Nash, ρεπόρτερ των Tampa Bay Rays έβγαλε μία selfie, λίγο πριν την χτυπήσει ένα μπαλάκι του baseball.

selfie_4.JPG

O Ferdinand Puentes, τράβηξε selfie, λίγο μετά την συντριβή του αεροσκάφους που τον μετέφερε σε νησί της Χαβάης. Δυστυχώς κατά την πτώση του αεροσκάφους, κάποιοι από τους επιβάτες έχασαν την ζωή του, με τον Puentes, να βγάζει την φωτογραφία με τη χρήση μίας GoPro.

selfie_5.JPG

Ο Lee Thompson, έχοντας λάβει άδεια από της αρχές, σκαρφάλωσε στην κορυφή του αγάλματος του Χριστού στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας, όπου έβγαλε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

selfie_6.JPG

Η selfie του αστροναύτη της NASA Steve Robinson ήταν μία από τις πρώτες selfie στο διάστημα, και τραβήχτηκε τον Αύγουστό του 2008.

Ο Robinson έκανε διαστημική βόλτα στο κενό, για να επιδιωθρώσει βλάβη του διαστημικού σταθμού, απομακρύνοντας άχρηστα υλικά.

selfie_8.JPG

Ο Wanted Mustang σκαρφάλωσε στην κορυφή Εκκλησίας στην Βιέννη, για να τραβήξει αυτή την selfie.