Το σκυλί που παίρνει το λεωφορείο! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Eclipse δεν είναι ένα οποιοδήποτε σκυλί. Το πανέμορφο μαύρο λαμπραντόρ έχει μάθει να πηγαίνει την καθημερινή της βόλτα μόνη της. Όχι περπατώντας αλλά μπαίνοντας στο σωστό λεωφορείο!

Το Σιάτλ είναι προφανώς μία πόλη φιλική στα ζώα γιατί αν προσπαθούσε να μπει ένα σκυλί σε ένα ελληνικό λεωφορείο μάλλον δεν θα τα κατάφερνε. Η Eclipse λοιπόν περιμένει κάθε μέρα υπομονετικά το λεωφορείο, επιβιβάζεται, κάθεται σε μια άδεια θέση και περιμένει τη σωστή στάση για να κατέβει.

Ποια είναι αυτή; Το πάρκο σκύλων της περιοχής που βρίσκεται τέσσερις στάσεις μακριά από το σπίτι της.

Οδηγοί και επιβάτες απολαμβάνουν την παρουσία της. Η εταιρεία των μέσων μεταφοράς της πόλης του Σιάτλ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε την ιστορία και ο ιδιοκτήτης του λαμπραντόρ δήλωσε στα τοπικά Μέσα: «Χωρίζουμε. Ανεβαίνει στο λεωφορείο χωρίς εμένα, και βρισκόμαστε μετά στο πάρκο. Περίπου μία φορά την εβδομάδα παίρνω ένα τηλεφώνημα. "Γεια, έχω τον σκύλο σου εδώ..." πρέπει να λέω κάθε φορά. "Οχι, όλα καλά"».

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της εταιρείας των μέσων μεταφοράς αστειευόμενη λέει ότι η Eclipse «θα ήταν ασφαλέστερη εάν μπορούσε να κρατά εκείνη … τον ιδιοκτήτη της από το λουρί».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: associated press