Ριχτάρια: Ντύστε τον καναπέ σας με τη νέα χειμερινή κολεξιόν του Pennie

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πώς να αλλάξετε διάθεση χωρίς να αλλάξετε έπιπλα; Αλλάζοντας ριχτάρια!

Πειραματιστείτε με σχέδια και χρώματα και βγάλτε τον πιο δημιουργικό σας εαυτό στην επιφάνεια. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι βασικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάθεσή μας, αφού το χειμώνα περνάμε πολλές ώρες σε αυτό. Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσει κανείς σε αυτό.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ BLUE JEAN ΡΙΧΤΑΡΙ CEDRIC

Δεν κρατιόμαστε να σας δείξουμε το απόλυτο fashion icon της συλλογής μας: το ριχτάρι σε blue jean απόχρωση! Έχει μια φανταστική διακριτική λευκή εξώραφη ρίγα, ενώ είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. 100% όλοι θα θέλουν να μάθουν από πού πήρατε το ριχτάρι σας!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΠΕΖ ΡΙΧΤΑΡΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΑ ZOSIME

Διακριτικό, κλασικό, διαχρονικό! Μπεζ ριχτάρι αργαλειού με πλέξη diamond και φάσα, ένα κομμάτι που θα ταιριάξει γάντι στο χώρο σας! Από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι για να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει την καλύτερη ποιότητα!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ ABELIN ΣΕ 2 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Ήσυχες γήινες αποχρώσεις για ένα ζεστό σπίτι! Ιδανικό για εσάς, αλλά και για δώρο, αφού ταιριάζει παντού, σε όλους τους χώρους! Μονόχρωμο ριχτάρι αργαλειού με διακριτικό γεωμετρικό σχέδιο και κρόσσια, πάντα από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΜΕ ΦΑΣΑ & ΠΟΜ ΠΟΜ PLUTONΣΕ 2 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Για λίγο πιο έξτρα εμφανίσεις, τα ριχτάρια της συλλογής Plutonθα δώσουν στο χώρο σας έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ! Είναι ριχτάρι αργαλειού, έχει φάσα και πομ πομ στο τελείωμα, σας λέμε σκέτο όνειρο! Και ασύγκριτη ποιότητα, από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΑΡΓΑΛΕΙΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΦΑΣΑ DAMIAN

Απλό, λιτό και βολικό. Ριχτάρι αργαλειού στο χρώμα της πούδρας με μαύρη φάσα, από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. Σε χώρους με ψυχρά χρώματα θα δώσει μια γλυκύτητα παραπάνω.

-Στο www.pennie.gr

-Στο blog Pennie

-Στον κατάλογο Pennie 

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ BLUE JEAN ΡΙΧΤΑΡΙ CEDRIC