Μια ονειρεμένη μεζονέτα κοντά στην οδό Τριπόδων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλακόστρωτοι δρόμοι, παραδοσιακά και σύγχρονα εστιατόρια και ιστορικά μνημεία. Στην περιοχή της Πλάκας ο επισκέπτης μπορεί να δει πώς ήταν η πόλη πριν από 100 χρόνια.

Στην οδό Τριπόδων, έναν από τους μακροβιότερους δρόμους στην Πλάκα, υπήρχε η Μονή Καπουτσίνων η οποία φιλοξένησε μεταξύ άλλων και τον Λόρδο Βύρωνα.

«Μπροστά μου έχω τον Υμηττό, πίσω μου την Ακρόπολη, δεξιά μου το ναό του Δία, μπροστά το Στάδιο, αριστερά μου την πόλη. Ε, κύριε αυτό θα πει γραφικότητα. Δεν υπάρχει κύριε τίποτα παρόμοιο στη Λόντρα, όχι, ούτε καν η κατοικία του Λόρδου Δημάρχου» είχε γράψει σε επιστολή ο Φιλέλληνας.

Η οδός Τριπόδων απέχει λίγα λεπτά μόνο από το περίφημο μνημείο Λυσικράτη, το οποίο χρονολογείται από το 335-334 π.Χ. και βρίσκεται στην καταπράσινη πλατεία. Σε μικρή απόσταση, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια, βρίσκεται το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, πιο γνωστό και ως Ηρώδιο, το οποίο χρησιμοποιείται ως συναυλιακός και θεατρικός χώρος. Στο Ηρώδειο, μπορείτε να απολαύσετε πολλές παραστάσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Κάνοντας μια βόλτα γύρω από τον λόφο, ο επισκέπτης νιώθει την ενέργεια του τόπου και γίνεται ένα με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Η μεζονέτα της οδού Βύρωνος

Αυτή η ιστορική μεζονέτα, της οδού Βύρωνος, βρίσκεται σε δύο ορόφους ενός παραδοσιακού πετρόκτιστου κτιρίου που χρονολογείται από τις αρχές του 1900. Το αποτέλεσμα είναι ένας αρμονικός συνδυασμός παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και σύγχρονων ανέσεων.

Κάθε δωμάτιο έχει άπλετο φως και καλόγουστη διακόσμηση, τόσο στην επίπλωση, όσο και στα χρώματα.

Τα μπαλκόνια προσφέρουν μοναδική θέα στη γύρω περιοχή, ενώ η βεράντα στον τελευταίο όροφο, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία η οποία συνδέεται με ένα οικογενειακό δωμάτιο.

Στον ίδιο όροφο υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με δωμάτιο-ντουλάπα και ένα μπάνιο.

Ο δεύτερος όροφος διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα σαλόνι που οδηγεί στην εντυπωσιακή βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Ακίνητα όπως αυτό σπάνια προσφέρονται προς πώληση, φυλάσσονται από τους ιδιοκτήτες για να παραδοθούν στις επόμενες γενιές. Αυτή η μεζονέτα είναι ένα λαμπρό κόσμημα στην πιο αρχαία πόλη.

The Prosperty

Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο τομέα, όπως αυτόν του real Estate, η Prosperty και ο συνιδρυτής της, Αντώνης Μαρκόπουλος, διαμορφώνουν το μέλλον των ακινήτων ψηφιακά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων εργαλείων.

Στην πλατφόρμα, οι ιδιοκτήτες, για πρώτη φορά, αναθέτουν το ακίνητό τους για πώληση ή ενοικίαση εύκολα και γρήγορα, αναβαθμίζοντάς το με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές, όχι μόνο απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία περιήγησης σε οποιοδήποτε ακίνητο επιθυμούν, από όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται, αλλά έχουν και την δυνατότητα να κλείσουν ψηφιακά μια επίσκεψη σε αυτό, έχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε πιστοποιημένα δεδομένα και έγγραφά του.

Για τους πιο «ψαγμένους», η Prosperty θα προσφέρει ψηφιακά όλη τη διαδικασία υπογραφής συμβολαίου ή και μισθωτηρίου κάνοντας την τελική εμπειρία πιο εύκολη, κατανοητή και σίγουρα διαφανή, αφού θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκεται η διαδικασία.

Η Prosperty, διαθέτοντας σήμερα ένα αξιόλογο και ποιοτικό portfolio με πάνω από 1.500 ακίνητα, προσθέτοντας περίπου 300 νέα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της μηνιαίως και έχοντας πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους θεσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κάλυψης του ακινήτου, μέσω εικόνων υψηλής ανάλυσης, εικονικής περιήγησης με 360ᵒ στο εσωτερικό του ακινήτου και εντυπωσιακών drone video από τον περιβάλλοντα χώρο.

Επίσης, δίνει την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει μια πρώτη βολιδοσκόπηση της τιμής του ακινήτου που του κέντρισε το ενδιαφέρον ερχόμενος σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου από άσκοπες επισκέψεις σε ακίνητα που δεν τον ενδιαφέρουν ή είναι πολύ υψηλότερα η τιμή τους από το budget του αγοραστή.

Τέλος, έχοντας τα έγγραφα του ακινήτου, η Prosperty μπορεί να τρέξει με τους έμπιστους συνεργάτες της (Νομικά, Τεχνικά & Συμβολαιογραφικά γραφεία) όλη τη διαδικασία επιτρέποντας σχεδόν ανέπαφες διαδικασίες πώλησης & αγοράς . Η διαδικασία ολοκληρώνεται 4x πιο γρήγορα από την αγορά σήμερα.
H εμπειρία μίσθωσης και ενοικίασης για μεσο-μακροχρόνια διαστήματα γίνεται εντελώς ψηφιακά, για πρώτη φορά με μηδενικό κόστος για τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου και με 50% χαμηλότερο κόστος για τον ενοικιαστή.

Πηγή: travel