

Τι χρειαζόμαστε:
- 75 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)
- 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 75 γρ. γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο
Προετοιμασία: 10′(4 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 31′(4 ψήφοι)
Πώς το κάνουμε:
1) Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
2) Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.

Λίγα μυστικά ακόμα
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρούμε τα Bars στο ψυγείο.
Πηγή: sintagespareas.gr