ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 2017: Η φωτογραφία που πάντα θα μας συγκλονίζει!


Η Ημέρα της Μητέρας 2017 σήμερα, δεύτερη Κυριακή του Μαϊου, και είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στις μητέρες μας, αλλά και σε αυτές που είναι… δύο φορές μητέρες. Τις γιαγιάδες μας!

Σήμερα, Κυριακή 14 Μαϊου, είναι η Ημέρα της Μητέρας 2017 ή Γιορτή της Μητέρας 2017, και είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στις γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο. Σήμερα, Ημέρα της Μητέρας 2017, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πόσο σημαντικά είναι για εσάς.

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει την πρωτοχρονιά του 2015 στο προφίλ του στο Facebook ο ιταλός Giancarlo Mursciniano, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, και συνεχίζει να συγκλονίζει! Στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζεται ο ίδιος να κρατά την 87χρονη γιαγιά του Antonia, η οποία πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Anche questo è amore.. non è stato il 31 dicembre migliore della mia vita forse..ma anche questo fa parte della vita. ..una volta mi tenevi tu sulle tue gambe adesso lo faccio io nonnina, senza vergogna e senza timore..per ricordare a tutti che la vita va vissuta e va combattuta..e facile scrivere parole su Facebook o altro… nella vita si deve essere presenti sempre e comunque..questo è il mio augurio per il 2015 la presenza di qualcuno accanto che ci possa proteggere e confortare ma anche essere felice e sorridente con noi..

 

Ο νεαρός Ιταλός έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Αυτό είναι η αγάπη. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη 31η Δεκεμβρίου της ζωής μου, αλλά αυτό είναι μέρος της καθημερινότητάς μου.

Κάποια εποχή με κρατούσες εσύ στα γόνατα και τώρα είναι η σειρά μου, μικρή μου γιαγιά, χωρίς ντροπή ή φόβο και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι τι ζωή πρέπει να την ζούμε και να δίνουμε μάχη γι’ αυτήν.” Το μήνυμα αυτό έκαν μέσα σε λίγη ώρα το γύρο του κόσμου, και συγκλονίζει ακόμη.

Μιλώντας στην Corriere della Sera, ο ιταλός είπε μεταξύ άλλων: “Μεγάλωσα στο σπίτι των παππούδων μου, είπε ο Giancarlo Mursciniano. Είχα ένα δωμάτιο στο σπίτι τους για να τους βοηθάω, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια αυτοί μου προσέφεραν περισσότερα”.

Ο νεαρός ανέφερε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του δείπνου της Πρωτοχρονιάς. Πήρε την γιαγιά του αγκαλιά καθώς είχε σπάσει το πόδι της. και ήταν πολύ δύσκολο να περπατήσει.