Αληθινή ιστορία: «Η μητέρα μου απάτησε τον πατέρα μου και έχασα…»


Αληθινή ιστορία: «Η μητέρα μου απάτησε τον πατέρα μου και έχασα όλο τον σεβασμό που της είχα», αναφέρει η κόρη της.

Το ξεκίνημα της αληθινής ιστορίας

Είμαι 20 ετών και αυτό που έμαθα πρόσφατα με έκανε να χάσω όλο το σεβασμό που είχα για τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε πριν από δύο εβδομάδες για να μου πει ότι η μητέρα μου είχε σχέση με άλλον άντρα, πολύ νεότερό της (κοντά στην ηλικία μου – η μαμά μου είναι 40 ετών) και πως όταν της το αποκάλυψε, εκείνη το παραδέχτηκε.

αληθινή ιστορία

Ζήτησε πολλές φορές από το μπαμπά μου να τη συγχωρέσει αλλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να τη δεχτεί πίσω. Κατέστρεψε αυτό που χρόνια έχτιζαν με κόπο και έχω χάσει πάσα ιδέα για εκείνη. Πρώτη φορά άκουσα τον πατέρα μου να είναι τόσο χάλια. Ήταν θυμωμένος και έκλαιγε.

Αληθινή ιστορία: Η συνέχεια

Δεν μένω με τους γονείς μου. Έχω νοικιάσει δικό μου σπίτι εδώ και δύο χρόνια. Από τη μέρα εκείνη που έγινε η αποκάλυψη η μητέρα μου προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μου αλλά αγνοώ τις κλήσεις και τα μηνύματά της και πρόσφατα την μπλόκαρα. Είμαι τόσο θυμωμένη μαζί της αυτή τη στιγμή που ούτε να τη δω θέλω ούτε να της μιλήσω και από το να της πω κάτι που αργότερα θα μετανιώσω, προτιμώ να μην της μιλήσω καθόλου.

Αληθινή ιστορία: Το τέλος

Ήταν πάντα πολύ κοινωνική και έξω καρδιά σε αντίθεση με το μπαμπά μου που ήταν πιο χαμηλών τόνων. Αν με ρωτούσαν ποτέ ποιος πιστεύω ότι μπορεί να απατούσε τον άλλον θα έλεγα η μάνα μου, αλλά πάντα υποθετικά. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο αλλά να που έφτασε. Καλά θα κάνει να σκεφτεί σοβαρά αυτό που έκανε. Τώρα το αν θα τη συγχωρήσω είναι άλλο κεφάλαιο.

Πηγή: singleparent