«Πάλευα με λεύκη και καρκίνο ενώ μεγάλωνα μόνη 4 παιδιά, ώσπου έβγαλα…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την παρακάτω ιστορία, βρήκαμε στην ομάδα Antivirus στο fb και τη δημοσιεύουμε αποκλειστικά στο Singleparent.gr με την άδεια της συντάκτριάς της

Η δική μου σημαδεμένη στιγμή κράτησε 17 χρόνια.

Παλεύοντας με ότι πιο παράλογο σε καταστάσεις μέσα σε γάμο, με αυτοάνοσο στα 31 (λεύκη)και επιδείνωση με καρκίνο στομάχου εντέρου 3 στάδιο και 6 μήνες ζωής στα 42-43 και μάνα 4 παιδιών ανηλίκων τότε.. 6 στο σύνολο έχασα δυο ..

Επέλεξα να πάρω την εξής απόφαση στη ζωή μου και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας. Έχοντας θάψει αρκετούς θείους, φίλες από αυτά ,εκείνη την εποχή, περνώντας ζόρικα πολλές μέρες αφού ο πόνος ήταν συντροφιά μου βουβή…να μην κάνω τίποτα από χημικά και να βγάλω τα σκουπίδια από παντού ακούγοντας μόνο εμένα και δουλεύοντας από μέσα προς τα έξω γιατί…νους υγιής εν σώματι υγιή Ιπποκράτης.

Και μετά 8 μήνες σχετικής αποθεραπείας, άρχισα να ζω ανεξάρτητα αλλά μακριά από τα παιδιά μου γιατί λόγω οικονομικής βίας κι όχι μόνο ,προτίμησα να πεινάσω εγώ κι όχι τα παιδιά μου μιας κι είναι αδίστακτος και το λέω με επιείκεια..

Φέτος τα Χριστούγεννα πήρα το καλύτερο δώρο!!

Ενώ ήμουν έτοιμη για δυο χειρουργεία, οι πόνοι ήταν αφόρητοι πια ,πήγαινα για έναν πολύποδα στις φωνητικές και αφαίρεση στομάχου κι οτι άλλο είχε πάρει την κατηφόρα μιας και δεν έκανα τίποτα από αυτά χρόνια. Μόνο βιταμίνες, διατροφή και ψυχική ηρεμία και όλα αυτά εν μέσω καταστάσεων και πόνων..

Και βρήκε πεντακάθαρα τα πάντα με τη μόνη διαφορά ότι είχα πλέον μισό στομάχι και φαινόταν μια ουλή.. νόμιζε ότι έχω κάνει επέμβαση για να χάσω κιλά.
Την προηγούμενη ήταν της Αγ.Αναστασιας..

Έκανε το θαύμα της δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιως..

Άλλα κι η κάθαρση του εαυτού μας βοηθάει να είμαστε υγιής σε όλα τα επίπεδα κι ιδίως της ψυχής μας που το να νιώθεις καθαρός δεν μετριέται με τίποτα..
Αυτό με έσωσε στην ουσία..

Η λεύκη φεύγει σιγά σιγά όμως με άλλαξε σε πολλά αφού βίωσα πολλά από τους άλλους αλλά και έχω όπως τη λένε ,τατουάζ της φύσης..

Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα γερός ο Μιχάλης αλλά και όλα τα παιδιά του κόσμου

Πηγή : singleparent.gr