Απίστευτο: «Είχα αυτοάνοσο εξαιτίας της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μία εξομολόγηση που προκαλεί αίσθηση προχώρησε η Μάγδα Τσέγκου. Η γνωστή δημοσιογράφος την οποία θυμόμαστε από την περίοδο που ήταν στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά στην πρωινή εκπομπή, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δεν γίνεται» για το αυτοάνοσο και τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

«Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι» σημείωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνο ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο. Έκανα δυο χρόνια να το ξεπεράσω αυτό. Πολλές φορές με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους».

Πηγή: infowoman