Η κόρη μου είναι 13 και θέλω να της κάνω full body λέιζερ. Με βρίσκετε υπερβολική;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κόρη μου είναι 13 ετών και έχει εμφανίσει πλήρη τριχοφυία σε όλα τα γνωστά μέρη του σώματός της. Ζητάει επίμονα να την αφήσω να ξυριστεί γιατί σαν κοριτσάκι που είναι ντρέπεται να φορέσει τιράντα ή σορτσάκι διότι φαίνονται οι τριχούλες της και έρχεται σε δύσκολη θέση. Πέρυσι είχαμε και με το μαγιώ πρόβλημα γιατί ξεχώριζε έντονα η γραμμή του μπικίνι και όλο κρυβόταν ή τυλιγόταν με την πετσέτα.

Το ξυράφι κατά τη γνώμη μου είναι ο, τι χειρότερο. Αγριεύει τις τρίχες και ο «θάμνος» είτε πρόκειται για μασχάλες είτε για μπικίνι θεριεύει. Δεν θα δει προκοπή με το ξυράφι. Θα ταλαιπωρείται μια ζωή χωρίς λόγο και τα αποτελέσματα δεν θα την ικανοποιήσουν. Αντίθετα το λέιζερ είναι η καλύτερη, η αποτελεσματικότερη και η πιο γρήγορη λύση. Λίγες συνεδρίες και ξεμπέρδεψε μια για πάντα. Κοστίζει λίγο, αλλά αξίζει τον κόπο. Και εγώ για την αποτρίχωσή μου το λέιζερ διάλεξα και έχω βρει την υγειά μου.

Μισούσα και μισώ τις τρίχες. Είναι τελείως περιττές στις γυναίκες. Υπάρχουν μόνο για να μας ταλαιπωρούν και να μας χαλάνε την εικόνα. Όποια γυναίκα έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει λέιζερ, της το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τι καλύτερο για την κόρη μου από το να ξεκινήσει τώρα που είναι μικρή. Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Θα ξεγνοιάσει μια για πάντα και θα ξαναβρεί την ανεμελιά και την αυτοπεποίθησή της. Της έκανα κουβέντα τις προάλλες και ενθουσιάστηκε. Ανυπομονεί να ξεκινήσει τώρα που μπαίνει και το καλοκαίρι. Θα της κλείσω ραντεβού την άλλη εβδομάδα. Ευκαιρία να πάμε μαζί που έχω το επαναληπτικό μου.

Με βρίσκετε υπερβολική;

Τατιάνα

Πηγή : singleparent.gr