Συγκλονιστικό: «Έχω σχέση με παντρεμένο, προσπαθώ να ξεφύγω αλλά…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είμαι 25 χρονών και τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω σχέση με έναν παντρεμένο.

Κάθε φορά που αισθάνεται ενοχές επειδή απατάει τη γυναίκα του με χωρίζει αλλά πάντα γυρνάει σε μένα και έτσι ξεκινάμε πάλι απ’ την αρχή. Έχουμε μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλο, από τον οποίο δεν μπορώ να ξεφύγω.

Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερός μου και έχει ένα γιο 2 ετών, τον οποίο λατρεύει.

Γνωριστήκαμε μια νύχτα σε ένα μπαρ, όταν είχα βγει με τις φίλες μου και εκείνος με κάποιους συναδέλφους του. Ήμασταν και οι δυο μεθυσμένοι, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και κάπως έτσι ξεκίνησε. Από τότε συναντιόμαστε είτε στο σπίτι μου είτε σε διάφορα ξενοδοχεία για σεξ και μόνο.

Πιστεύω πως είναι ο ιδανικός για μένα. Ο ένας και μοναδικός. Το σεξ μαζί του είναι καταπληκτικό. Τα πάμε πολύ καλά και αν ήταν άλλες οι συνθήκες θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί κανονικά και χωρίς να κρυβόμαστε. Είναι όμως παντρεμένος και δεν νομίζω ότι θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα του για μένα. Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι από τους τύπους που θα έκαναν ένα τέτοιο βήμα.

Θέλω να ξεφύγω απ’ αυτή την κατάσταση αλλά δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές ξυπνάω μέσα στη νύχτα κι αισθάνομαι αποφασισμένη να το τελειώσω αλλά μόλις τον βλέπω μετανιώνω και κάθε μου αρνητική σκέψη εξαφανίζεται. Πολλές φορές παρασυρόμαστε και το διακινδυνεύουμε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει.

Μια νύχτα έμεινα σπίτι του καθώς η γυναίκα του και ο γιος του είχαν πάει σε άλλη πόλη για να επισκεπτούν την πεθερά του.

Πηγή: fumara