5 φθινοπωρινοί συνδυασμοί με τα αγαπημένα σου All Star μποτάκια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα All Star είναι τα sneakers του αιώνα στην κυριολεξία. Κυκλοφορούν στην αγορά τα τελευταία 100 χρόνια και φοριούνται ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, το στυλ. Κατέχουν μια σταθερή θέση στην παπουτσοθήκη μας για χρόνια, και υπάρχει μια εποχή που τα φοράμε όλη μέρα.

Είναι αυτή η εποχή που δεν θέλεις να φορέσεις τα σανδάλια και τα πέδιλά σου, αλλά ούτε και τα χοντρά και βαριά παπούτσια του χειμώνα. Θέλεις να φορέσεις ένα άνετο, ελαφρύ και πάνω από όλα στυλάτο παπούτσι που μπορείς να το συνδυάζεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ. Η εποχή αυτή δεν είναι άλλη παρά το φθινόπωρο!

Εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες, για το πώς μπορείς να συνδυάσεις τα σταράκια σου με την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα!

1. Το τύπου boyfriend jean σου με τα σκισίματα είναι κατάλληλο για το φθινόπωρο, καθώς δεν χρειάζεται να βάλεις από μέσα καλτσόν, για να μην κρυώνεις. Φόρεσέ το με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι με παρτούς ώμους και με τα μαύρα σου σταράκια. Θα έχεις πετύχει ένα απόλυτα άνετο και στυλάτο look, κατάλληλο για να κυκλοφορείς όλη μέρα στην πόλη!

2. Τα λευκά σταράκια έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Και δεν μας φοβίζει καθόλου το να λερωθούν, καθώς όσο πιο ¨βρώμικα¨ είναι τόσο πιο πολύ μας αρέσουν! Συνδύασέ τα με ένα κλασικό blue jean και το δερμάτινο jacket σου. Μπορείς να δώσεις μια έξτρα πινελιά φορώντας ένα κόκκινο φουλάρι, το οποίο ταιριάζει με την κόκκινη λωρίδα στα λευκά σου All Star!

3. Για εκείνες τις μέρες που θέλεις να είσαι αισθάνεσαι πραγματικά άνετα μέσα στα ρούχα σου, έχουμε τον ιδανικό συνδυασμό. Φόρεσε την φαρδιά σου παντελόνα, με μια φαρδιά μπλούζα, ένα άνετο jacket και εννοείται τα μποτάκια σταράκια σου! *Extra tip: φόρεσέ τα όλα σε μαύρο χρώμα! Θα δώσεις στο look σου έναν υπέροχο χαρακτήρα και θα παραμένεις άνετη, εντυπωσιακή και αέρινη!

4. Αν είχες αμφιβολία για το αν μπορείς να φορέσεις τα σταράκια σου στο γραφείο, τότε εμείς θα σου πούμε ότι εννοείται και μπορείς! Μία ιδέα είναι να τα φορέσεις με ένα όχι τόσο κλασικό κουστούμι, αλλά με ένα με πιο φαρδιά γραμμή. Συνδύασέ το και με ένα ζιβάγκο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα! Σικ και άνετο style στο γραφείο ή σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

5. Τα high-top σταράκια σου ταιριάζουν εξαιρετικά με τα skinny παντελόνια σου! Φόρεσέ τα λοιπόν με ένα skinny παντελόνι, είτε υφασμάτινο, είτε jean, είτε ακόμη και δερμάτινο. Βάλε ένα φαρδύ t-shirt και μια ζακέτα στη μέση, γιατί φθινόπωρο είναι αυτό, μπορεί αργότερα να κρυώσεις..Extra tip: επέλεξε ένα χρωματιστό σταράκι, για να τονίσεις το λιτό look σου!

Μπορείς να βρεις όλα τα κλασικά High-Top All Star με ένα μόνο κλικ στο https://www.starakia.gr