Γυναικείες ρόμπες και πιτζάμες που θα λατρέψετε (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είστε σπιτόγατες και θέλετε να φοράτε ζεστά και χουχουλιάρικα στο σπίτι; Οι γυναικείες πυτζάμες για μερικές γυναίκες είναι ένα απλό ρούχο που φοράνε όταν πάνε για ύπνο, για άλλες όμως είναι μία κανονική ιεροτελεστία! Με τις φλις ή χνουδωτές ή χειμωνιάτικες βαμβακερές πυτζάμες θα νιώσετε πιο ζεστές και πιο άνετες από ποτέ. Επιλέγουμε από Themooncat και γυναικείες ρόμπες για να ολοκληρώσετε ένα ακόμα πιο ζεστό σύνολο για το σπίτι.

Βαμβακερές για τις πιο ζεστές μέρες

Ένα ανοιξιάτικο σχέδιο πιτζάμας σετ από το ελληνικό brand Vamp που θα σας εντυπωσιάσει με την τέλεια εφαρμογή του και το ιδιαίτερο σχέδιό του. Διαθέτει λαιμόκοψη με κουμπάκια και φαρδύ λάστιχο που αγκαλιάζει τη μέση σας. Στην πόρτα σας εύκολα και άμεσα.

Fleece πυτζάμες

Οι πυτζάμες fleece είναι πιο ζεστές που μπορείτε να επιλέξετε για να κινείστε στο σπίτι με άνεση. Σας προτείνουμε τις Kicche coral fleece με ταρτάν-καρό καρδιές που το ύφασμά τους είναι πιο απαλό και πιο χνουδωτό από το κλασικό φλις. Θα τις χαρείτε όσο καμία άλλη. Μπορείτε να τις συνδυάσετε και με καλτσοπαντόφλες για extra ζεστασιά!

Λινές πυτζάμες

Όσες θέλετε να μεταφέρετε την κομψότητα στο σπίτι σας, οι σατέν γυναικείες πυτζάμες είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Ριγέ σε formal στυλ, το σετ από την Lida στο χρώμα της μόκας θα σας προσφέρει μία μοναδική αίσθηση πολυτέλειας! Αγορά με ένα κλικ.

Ρόμπα

Η ρόμπα πλέον έχει καθιερωθεί σαν το daily ρούχο του σπιτιού. Μία από τις πιο ωραίες ρόμπες που μπορείτε να επιλέξετε και για δώρο ή για τον εαυτό σας είναι η ροζ Jeannette ρόμπα πρόβατο, με super άνετη εφαρμογή και ζωνάκι. Η κουκούλα έχει ιβουάρ χρώμα εσωτερικά.

Για περισσότερες αγορές, μπείτε στο themooncat.com.