Έτσι θα κάνεις τα χείλη σου πιο… σαρκώδη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θέλεις τέλεια σαρκώδη χείλη αλλά δεν ξέρεις πως να τα αποκτήσεις;

Με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο «γεμάτα» και σέξι!

Το άνω χείλος κάνει τη διαφορά: Θέλεις να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο «γεμάτα» για να γεμίσεις φιλιά τον καλό σου; Τότε χρησιμοποίησε το μολύβι των χειλιών σου στο επάνω χείλος και τόνισε με αυτό τις φυσικές καμπύλες του άνω χείλους. Το βασικό είναι το μολύβι των χειλιών και το κραγιόν σου να έχουν την ίδια απόχρωση για να μην υπάρχει διαφορά και να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις δηλαδή να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη! Με το μολύβι των χειλιών σου τόνισε ελαφρώς περισσότερο τη φυσική γραμμή του άνω χείλους και είσαι έτοιμη!

Κάνε τις μίξεις σου: το να αναμείξεις 2 αποχρώσεις κραγιόν θα σου χαρίσει πιο σαρκώδη χείλη. Άπλωσε την κανονική απόχρωση του κραγιόν σου στα χείλη και στη μέση περίπου των χειλιών άπλωσε λίγο κραγιόν σε πιο ελαφρώς πιο ανοιχτή απόχρωση ή εναλλακτικά ένα ιριδίζον λιπ-γκλος και στο επάνω αλλά και στο κάτω χείλος. Το αποτέλεσμα θα είναι τα χείλη σου να δείχνουν πιο σέξι και σαρκώδη!

Το γκλος να είναι καλά: το λιπ-γκλος δεν είναι απλά ένα εργαλείο που δίνει λάμψη στα χείλη σου αλλά τα κάνει να δείχνουν και πιο «γεμάτα». Άπλωσε με το δάχτυλο σου λίγο λιπ-γκλος στη μέση των χειλιών σου έτσι ώστε να δείχνουν πιο σαρκώδη. Γενικά το λιπ-γκλος είναι ένα εργαλείο μακιγιάζ που σε βοηθάει να δίνεις όγκο στα χείλη σου μέσα σε ένα μόνο λεπτό!

Tιπ: αν δεν έχεις πολύ χρόνο άπλωσε λιπ-γκλος μόνο στο κάτω χείλος και θα δεις αμέσως διαφορά!

Ξέχασε τα σκούρα κραγιόν: τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν πιο μικρά γι’αυτό μην περιμένεις τα χείλη σου να δείξουν πιο γεμάτα με το σκούρο καφέ κραγιόν σου άσε που δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για αυτή τη μέρα. Διάλεξε μια κόκκινη απόχρωση όχι πολύ σκούρα για το κραγιόν σου και με λίγο γκλος τα χείλη σου αμέσως θα δείξουν πιο σαρκώδη και σέξι.