Οι νέες τάσεις στα νύχια το 2014!(φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το καλοκαίρι είναι συνδυασμένο με έντονα χρώματα παντού. Οι νέες τάσεις όμως στα νύχια προτείνουν και άλλες αποχρώσεις. Μπορεί να είναι από ένα έντονο κόκκινο χρώμα μέχρι το μαύρο. Υπάρχει ποικιλία για όλα τα γούστα..

 Το κόκκινο της παπαρούνας για το ανοιξιάτικο μανικιούρ. Είναι κλασσικό, διαχρονικό και super sexy.

moschino nails spring 14

Το είδαμε στην πασαρέλα του John Galliano. Είναι το τέλειο χρώμα για να έρθει σε αντίθεση ή και να συμπληρώσει όλα τα φωτεινά σας outfits και στα πόδια κολακεύει τέλεια κάθε ζευγάρι σανδάλια.

john galliano spring 14

Το είδαμε στην πασαρέλα του Giorgio Armani. Πλούσιο, σκούρο και πολύ αριστοκρατικό, το μοβ από την πασαρέλα του Giorgio Armani βλέπετε πως ταιριάζει μοναδικά με όλα τα φωτεινά, ανοιξιάτικα χρώματα.

giorgio armani nails spring 14

Το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Just Cavalli. Το είδαμε και στα χείλη και φυσικά είναι το πιο fun ανοιξιάτικο χρώμα τόσο για το μανικιούρ όσο και για το πεντικιούρ.

just cavalli spring 14

Το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Fendi. Με τέτοιες περούκες και τόσα prints, τα νύχια δεν μπορούσαν να είναι busy συνεπώς ο οίκος Fendi προτείνει chic, ροδαλές αποχρώσεις στα νύχια.

fendi nails spring 14

Το είδαμε στην πασαρέλα του Antonio Berardi. Το κόκκινο είναι κλασσικό χρώμα αλλά φέτος ο Antonio Berardi επέλεξε τη ματ εκδοχή του για ένα πιο updated και μοντέρνο Look. Είναι ιδανικό για το πεντικιούρ.

antonio berardi nails spring 14

 

Πηγή:apospasma.gr