Lip balm : 5 χρήσεις που δεν φαντάζεστε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αν νομίζετε ότι τα lip balms είναι μόνο για τα χείλη σας κάνετε λάθος! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σας δώσουν τη μαγική λύση σε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής... Ξεθάψτε τα λοιπόν από τα νεσεσέρ σας και ετοιμαστείτε να τα χρησιμοποιήσετε!

Σας προτείνουμε λοιπόν 5 διαφορετικές χρήσεις τους (εκτός από τα χείλη), που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια!

1) Το lip balm ανακουφίζει το τραχύ, ξηρό δέρμα!
Ο χειμώνας πλησιάζει και το δέρμα μας παρουσιάζει μεγαλύτερη ξηροδερμία. Ιδιαίτερα όταν αρρωσταίνουμε, το δέρμα γύρω από τη μύτη μας γίνεται πιο τραχύ και ξεφλουδίζει συνεχώς. Λίγο lip balm λοιπόν στην περιοχή θα σώσει την κατάσταση! Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε περιοχές με έντονη ξηροδερμία όπως οι αγκώνες ή ανάμεσα στα δάχτυλά σας!

2)Το lip balm αγαπά τα νύχια σας!
Έχετε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μανικιούρ; Η περιοχή γύρω από τα νύχια σας είναι άγρια και αντιαισθητική; Απλώστε λίγο lip balm πάνω στα πετσάκια των νυχιών σας και θα δείτε αμέσως τη διαφορά! Τα συστατικά του lip balm θα τα μαλακώσουν και θα τα ενυδατώσουν, όπως ακριβώς κάνουν και στα χείλη σας!

3) Το lip balm προλαμβάνει τις φουσκάλες στα πόδια σας!
Καινούργια παπούτσια; Φοβάστε μήπως σας χτυπήσουν και δεν μπορείτε να περπατήσετε; Βάλτε λίγο lip balm στη φτέρνα σας – στο σημείο δηλαδή που συνήθως μας χτυπούν τα παπούτσια- και φορέστε το καινούργιο σας ζευγάρι άφοβα, χωρίς κάλτσα ή καλσόν!

4) Το lip balm «τιθασεύει» τα φρύδια σας!
«Ατίθασα» φρύδια που με τίποτα δεν στρώνουν; Εφαρμόστε λίγο από το lip balm σας πάνω τους και με τα χέρια σας απλώστε προς τη σωστή κατεύθυνση!

5) Το lip balm δαμάζει το φριζάρισμα των μαλλιών!
Τα μαλλιά σας φριζάρουν από την υγρασία ή ηλεκτρίζονται εύκολα; Όσο περνά η ώρα γίνονται ακόμη και χειρότερα; Άπλωσε λίγο από το lip balm σας στις παλάμες σας και ακουμπήστε ελαφρώς τα φριζαρισμένα μαλλιά σας. Πραγματικά θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα! (Βέβαια, προσοχή μην το παρακάνετε!)

Πηγή: queen.gr