«Μεταλλικές» σκιές για ένα λαμπερό μακιγιάζ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Tips και συμβουλές για την πιο μοδάτη τάση της σεζόν

Η νέα σεζόν μας θυμίζει πως οι ιριδίζουσες, «μεταλλικές» σκιές είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε πιο λαμπερό ένα βαρετό μακιγιάζ. Σε ροζ, καφέ, μπεζ αλλά και χρυσή ή ασημί απόχρωση, παρακάτω θα βρεις τα βασικά tips για να… αποθεώσεις την τάση.

Το «μεταλλικό» λουκ γενικά είναι τάση τη νέα σεζόν όμως κυρίως οι σκιές ματιών στην πιο ιριδίζουσα εκδοχή τους είναι η απόλυτη τάση που δίνει έναν αέρα glam στο μακιγιάζ σου. Οι ιριδίζουσες σκιές σε ροζ απόχρωση είναι πολύ κοντά στην φυσική απόχρωση που έχει το βλέφαρο σου και είναι ιδανικές για να έχεις λαμπερό μακιγιάζ και το πρωί ενώ μπορείς με τις συγκεκριμένες σκιές να δώσεις διακριτική λάμψη και να συνδυάσεις τέλεια με μια απαλή γραμμή με το μολύβι των ματιών σου στο επάνω βλέφαρο.

Ασημί: Ναι είναι όντως ένα διαχρονικό χρώμα για τις σκιές ματιών στην πιο λαμπερή εκδοχή τους. Καλό είναι να έχεις κατά νου πως το χρώμα αυτό είναι τέλειο για glam ροκ βραδινές εμφανίσεις για το αντίστοιχο μακιγιάζ.

Γήινη ομορφιά: Οι γήινες αποχρώσεις σε κερδίζουν φέτος στην πιο «μεταλλική» εκδοχή τους. Οι λαμπερές μπεζ, γήινες καφέ και εντυπωσιακές λαδί μεταλλικές αποχρώσεις είναι εκείνες που σε κερδίζουν φέτος και ταιριάζουν τέλεια και με τα ρούχα σου. Οι λαδί αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια αν έχεις καστανά μάτια, ενώ οι μπεζ μεταλλικές σκιές ταιριάζουν στις περισσότερες άσχετα με το χρώμα των ματιών.

Χρυσό μου: Το πιο λαμπερό χρώμα της χρωματικής παλέτας είναι φυσικά το χρυσό που έτσι κι αλλιώς δίνει απίστευτη λάμψη στο βλέφαρο σου. Στην πιο ιριδίζουσα εκδοχή του όμως πρόκειται για μια σκιά αστραφτερή που καταφέρνει να τραβάει την προσοχή στα μάτια σου. Ειδικά αν απλώσεις την σκιά και σαν eye liner στο κάτω βλέφαρο μιλάμε για ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Πηγή: newsbeast.gr