Αυτό είναι το ελληνικό νερό που διαπρέπει στο εξωτερικό!

Zagori, Greece

Το ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ συμμετείχε και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, Anuga 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρουσίασε το φημισμένο νερό ΖΑΓΟΡΙ, σε 165.000 επισκέπτες από 198 χώρες!

zagori

Το «φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ» από την Ήπειρο, φιλοξενήθηκε σε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερο, το οποίο απέπνεε Ελλάδα!

Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση έδωσε τη δυνατότητα συναντήσεων με εκπροσώπους γερμανικών εισαγωγικών εταιρειών, αλυσίδων λιανικής, και με εμπορικούς επισκέπτες από άλλες χώρες.

zagori 4

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ καταγράφει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα με αύξηση της τάξεως του 40% και η οποία αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του νερού ΖΑΓΟΡΙ στην Διεθνή Έκθεση Anuga.

Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση της εξαγώγιμης σειράς προιόντων του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από τη διεθνή αγορά.

Το ΖΑΓΟΡΙ βρίσκεται σήμερα σε 25 χώρες στον κόσμο, με παρουσία στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τις Η.Π.Α., τον Καναδά, τον Παναμά, τη Ρωσία, την Αφρική, την Κίνα κα.

ANUGA 2017, Cologne Impressions of the stand

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ANUGA

Η διεθνής έκθεση Anuga αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο και πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στη Γερμανία. Φέτος η έκθεση συγκέντρωσε 7.400 εκθέτες από 107 χώρες ενώ καταλάμβανε χώρο περίπου 284 χιλ. τ.μ.

ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ / ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, από τις υγιέστερες και δυναμικά αναπτυσσόμενες της χώρας.
Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, κοινωνική δραστηριότητα, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έχει επιτύχει να πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά εμφιαλωμένου νερού και να δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή.

Οικονομικά Στοιχεία:

• H ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, την τρέχουσα χρονιά (Ιανουάριος 2017 – Αύγουστος 2017) παρουσιάζει ενίσχυση στις πωλήσεις της, ως αποτέλεσμα σημαντικών συνεργασιών που επετεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι θετικές οικονομικές επιδόσεις είναι αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία καθώς και των αυξανόμενων μεγεθών των εξαγωγών της.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της *Nielsen το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι η #1 εταιρεία σε πωλήσεις σε όγκο και αξία εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ανάμεσα στους Επώνυμους παίκτες, με μερίδιο όγκου πωλήσεων σε λίτρα 22,8%* για το οκτάμηνο Ιανουάριου-Αυγούστου 2017.

Ακολουθεί ο σχετικός πίνακας:

* Πηγή: : The Nielsen Company MarketTrack(Καταστήματα Τροφίμων & Convenience Stores & Περίπτερα Ηπειρωτικής Ελλάδας και Κρήτης).