Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα: Τι να προσέξετε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φεύγετε για διακοπές και χρειάζεστε επειγόντως ένα όχημα για τις μετακινήσεις σας; Είναι πολύ εύκολο να βρείτε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου, το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτό το γραφείο είναι αξιόπιστο.

Μερικές συμβουλές για να επιλέξετε πιο σωστά το αυτοκίνητό σας:

Κάντε κράτηση όσο πιο νωρίς μπορείτε

Ένα προγραμματισμένο ταξίδι του Αυγούστου είναι κάτι που δύσκολα αναβάλλεται! Γενικά προσπαθήστε να κάνετε την κράτησή σας περίπου 4-6 μήνες πριν. Οι τιμές θα είναι τόσο χαμηλές που σίγουρα θα βρείτε αυτοκίνητο που θα σας προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Μέχρι τότε, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και να βρείτε τις πιο συμφέρουσες προσφορές.

Σημαντικό επίσης είναι ότι δεν αναλώνετε καθόλου χρόνο, όταν φτάσετε τελικά στον προορισμό σας, αφού το όχημα θα σας περιμένει στο σημείο ενδιαφέροντός σας. Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή, οι τιμές δεν θα είναι το ίδιο καλές.

Όταν πλέον το όχημα είναι μπροστά σας, ελέγξτε το για τυχόν σημάδια ή βλάβες. Βγάλτε το φωτογραφία για να έχετε αποδεικτικά στοιχεία για κάθε γρατζουνιά και να είστε καλυμμένοι.

Να είστε προσεκτικοί με τις ασφαλιστικές καλύψεις

Το ασφάλιστρο και οι καλύψεις του αυτοκινήτου είναι επίσης ένα σημαντικό κεφάλαιο. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να είστε πλήρως καλυμμένοι, μπορείτε να επιλέξετε να επιλέξετε το πακέτο στο οποίο ό,τι κι αν συμβεί με το όχημα, εσείς δεν θα έχετε καμία ανάμειξη. Αν κλείσετε πακέτο διακοπών σε κακοτράχηλους δρόμους, τότε ίσως σας συμφέρει να δώσετε κάτι παραπάνω στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Τέλος, φροντίστε να έχετε μαζί σας σε κάθε διαδρομή τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου και ό,τι χρειάζεστε για κάτι έκτακτο που μπορεί να συμβεί.

Γιατί να επιλέξετε Drive Hellas;

Τα τιμολόγια της επιχείρησης ανανεώνονται συνεχώς με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που θέλετε, χωρίς να σκέφτεστε το budget σας.

Η Drive Hellas είναι ένα γραφείο με πολλά χρόνια εμπειρίας και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες που απολαμβάνουν την ποιότητα των υπηρεσιών.

Έπειτα, σημαντική είναι η υποστήριξη που παρέχεται σε κάθε αυτοκίνητο τόσο πριν την ενοικίαση όσο και κατά τη διάρκεια.

Μία υπηρεσία που επίσης είναι πολύ δημοφιλείς είναι το leasing αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα πατώντας, Drive Hellas σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα.