Δείτε το ιστορικής σημασίας αυτοκίνητο, μοναδικό στην Ελλάδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H επένδυση της Antique-cars φέρνει το χθες στο σήμερα με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Η Antique-cars είναι μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει έναν ιδιόκτητο στόλο από συλλεκτικά αυτοκίνητα τα οποία και τα νοικιάζει σε γάμους, βαπτίσεις, παραγωγές ταινιών ακόμα και για μια απλή βόλτα με την οικογένειά σας.

Η Antique -cars διαθέτει ένα αυτοκίνητο με αρκετά βαριά ιστορία για τον τόπο μας, το οποίο αποτελεί από μόνο του έναν κεφάλαιο της Ελληνικής ιστορίας και μάλιστα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει καταχωρηθεί στο υπουργείο συγκοινωνιών της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντρεύεστε; Κάντε τους πάντες να μείνουν με ανοιχτό το στόμα (ΦΩΤΟ)

Το αυτοκίνητο αυτό είναι το Ford A, κατασκευασμένο το 1928 στην Αμερική το οποίο στην συνέχεια έφτασε στην Γερμανία το 1932, μετά από παραγγελία Γερμανού στρατηγού που έδρασε στην περιοχή της Βέροιας. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Γερμανία, όπου και αποθηκεύτηκε για πολλές δεκαετίες από μακρινό απόγονο του Γερμανού στρατιωτικού. Μόλις πριν λίγα χρόνια και μετά από άριστες σχέσεις ενός Έλληνα και ενός Γερμανού επιχειρηματία, το αυτοκίνητο αυτό έγινε δώρο ως ένδειξη εκτίμησης προς τον πρώτο από τον δεύτερο και ξανά επέστρεψε στην Ελλάδα. Έπειτα το Ford A του 1932 αποκτήθηκε από την Antique-cars, η οποία με την σειρά της το παρέλαβε σε μία κατάσταση που προκαλούσε θλίψη. Η εταιρεία του έδωσε και πάλι πνοή επισκευάζοντάς το πλήρως με γνήσια και πιστοποιημένα ανταλλακτικά και το επανέφερε στην αρχική εργοστασιακή του μορφή.

Σήμερα το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να ενοικιαστεί, σε πολύ οικονομική τιμή και να συνοδεύσει την νύφη, στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Το Ford A είναι γεμάτο από την χρυσόσκονη του ρομαντισμού και της ιστορίας και δίνει την ευκαιρία σε όλους να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας αυτής που από ότι φαίνεται θα μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του αυτοκινήτου εδώ και να το απολαύσετε βλέποντας τις φωτογραφίες.