Ποιος κορωνοϊός; Κανονικότατα οι εκδηλώσεις Πακιστανών – ΚΕΕΡΦΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Την ημέρα των Θεοφανίων είδαμε τις Αρχές να απαγορεύουν την αθρόα προσέλευση στους ναούς και την τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων παρουσία πιστών.
Η Ιερά Σύνοδος αντέδρασε στην απαγόρευση που πήγε να επιβληθεί ακόμα και για την παρουσία ενός αριθμού ατόμων στους ναούς την ημέρα των Φώτων.

Η δε αριστερά ξεσηκώθηκε και καταδίκασε απερίφραστα την στάση της εκκλησιαστικής ηγεσίας, ζητώντας την κεφαλή των ιεραρχών επί πίνακι, είτε με επίσημες ανακοινώσεις από τα κόμματα της είτε με πύρινα πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες της.

Σαν να μην έφταναν αυτά την επόμενη ημέρα κάποιοι "ακτιβιστές", με αριστερό πρόστιμο πάντα, πήγαν και κρέμασαν πανό έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς γράφοντας "Πόσους νεκρούς ακόμα; Lockdown στην εκκλησία"!

Ζητούν απαγορευτικό για την εκκλησίας μας, ποιοι; Αυτοί που συγκεντρώθηκαν κατά δεκάδες χιλιάδες έξω από το Εφετείο Αθηνών για την απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτωβρίου!

Ζητούν απαγορευτικό για την εκκλησία μας αυτοί που έκαναν συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου και τον θάνατο του Αλ. Γρηγορόπουλου!

Μ' αυτά και με τ' άλλα, πριν λίγες μέρες, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, η "Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή" μαζί με την "Πακιστανική Κοινότητα στη Ελλάδα" διοργάνωσαν κανονικότατα συγκέντρωση και πορεία μνήμης στα Πετράλωνα για τα οκτώ χρόνια από την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν από μέλη της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα η πρωτοβουλία αυτή όχι απλά ανακοινώθηκε αλλά αναπαρήχθη και από γνωστές ιστοσελίδες, αριστερές και μη, σαν να μην συμβαίνει τίποτα...

Και η συγκέντρωση έγινε παρουσία αστυνομικών δυνάμεων χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!

Να πούμε επίσης για την ιστορία, ότι ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας ζήτησε να καταργηθούν οι χώροι φιλοξενίας μεταναστών και να πάρουν όλοι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα νομιμοποιητικά έγγραφα...
"Χαρτιά χαρτιά για τους μετανάστες, σύνορα ανοικτά για όλους τους εργάτες!", ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Μήπως οι Πακιστανοί με το ΚΕΕΡΦΑ;

Εκτός και αν στις εκδηλώσεις των αριστερών και των μεταναστών δεν υπάρχει ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού και δεν μας το έχουν πει.

Άμα είναι να το ξέρουμε για να δηλώνουμε και τις ανάλογες δικαιολογίες.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ρατσιστές έχουμε το δικαίωμα να είμαστε εφόσον καταφερόμαστε εναντίον των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: