Φρίκη: Πώς βρέθηκε νεκρός άνδρας αφού έφαγε νάτσος – ΠΡΟΣΟΧΗ Δεύτερο κρούσμα

Πώς βρέθηκε νεκρός άνδρας, μετά από κατανάλωση νάτσος;

Πρώτα απ’ όλα, θυμηθείτε την περιπέτεια υγείας της μητέρας τριών παιδιών που έπαθε αλλαντίαση από λιωμένο τυρί για νάτσος.

Σύμφωνα με την Washington Post η εστία αλλαντίασης από μολυσμένο τυρί για νάτσος, το οποίο επωλείτο σε βενζινάδικο της Βόρειας Καλιφόρνιας, κόστισε την ζωή ενός άνδρα και έχει αφήσει συνολικά άλλα 9 άτομα στο νοσοκομείο.

Το γραφείο του νομαρχιακού δικαστηρίου του Σαν Φρανσίσκο αναγνώρισε τον νεκρό ως τον Martin Galindo-Larios Jr., 37 ετών.

Ο Matt Conens, εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο του άνδρα, την τρέχουσα κατάσταση των άλλων θυμάτων, ή το σημείο που βρίσκεται η έρευνα για την ομαδική δηλητηρίαση από αλλαντίαση στις αρχές του μήνα.

Οι υγειονομικές Αρχές του Σακραμέντο (όπου βρίσκεται το εν λόγω βενζινάδικο) ανέφεραν ότι το μολυσμένο με την τοξίνη της αλλαντίασης λιωμένο τυρί, μπορεί να προήλθε από το εργοστάσιο που παράγει αυτό το συνοδευτικό των νάτσος και να μην ευθύνεται ο υπεύθυνος του βενζινάδικου.

ΠΗΓΗ: newsone.gr