Πούτιν: Η οικογένεια του Ρώσου προέδρου φέρεται να ανησυχεί για την υγεία του – Βήχει συνέχεια και έχει ναυτία (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να υποβλήθηκε σε εξετάσεις το Σαββατοκύριακο, ενώ φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στους συγγενείς του Βλαντιμίρ Πούτιν αναφορικά με την υγεία του. Και αυτό διότι ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να μην έχει όρεξη, να βήχει συνέχεια καθώς και να έχει ναυτία. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες με βάση τις οποίες ο Πούτιν το Σαββατοκύριακο υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Στον στενό του οικογενειακό κύκλο υπάρχει ανησυχία καθώς η έλλειψη βάρους και ο επίμονος βήχας γίνονται αισθητοί.

Αυτά τα δύο στοιχεία θα θεωρηθούν από την ρωσική ελίτ ως «σημάδι της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του Ρώσου ηγέτη» μεταδίδει το General SVR στο Telegram. Το συγκεκριμένο κανάλι εδώ και αρκετό καιρό υποστηρίζει ότι ο Πούτιν δίνει μάχη με τον καρκίνο παρά το γεγονός ότι το Κρεμλίνο υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το General SVR που ισχυρίζεται ότι λαμβάνει πληροφορίες μέσα από πηγές του στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν εμφανίζεται αρκετά φουσκωμένος και με πρησμένο πρόσωπο, ενώ εδώ και 1,5 χρόνο έχει χάσει 18 κιλά. Κατά τη διάρκεια συνάντησή τους με τον αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Τσερνισένκο ο Πούτιν έβηχε σιγά, ενώ μιλούσε πολύ σιγά.

Αν και το συγκεκριμένο κανάλι δεν ανέφερε ότι έχει αποδείξεις για την κακή υγεία του Πούτιν υποστήριξε πως «τόσο ο ίδιος ο Πούτιν όσο και οι συγγενείς του καθώς και οι γιατροί ανησυχούν για τον βήχα του, για τη συνεχόμενη ναυτία αλλά και την έλλειψη όρεξης που οφείλεται στην φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει λόγω της ειδικής δίαιτας που κάνει εξαιτίας ενός όγκου». «Τους τελευταίους μήνες ο Πούτιν έχασε οκτώ κιλά και ο κύκλος του ανησυχεί ότι η έλλειψη βάρους και η ναυτία θα θεωρηθεί από την ρωσική ελίτη ως ένδειξη ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του», τόνισε ακόμη το General SVR.