ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ιταλός γιατρός δείχνει πόσο εύκολα μεταδίδεται ο ιός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κορονοϊός:Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο σύμφωνα με όσα αναφέρει Ιταλός γιατρός από το νοσοκομείο της Γένοβας.

Αντιμέτωποι με ένα… εχθρό που μέρα με την ημέρα αποδεικνύεται όλο και πιο δυνατός βρίσκονται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο.

Για τον άνισο αυτό αγώνα μίλησε ένας γιατρός από το νοσοκομείο της Γένοβας ο οποίος περιγράφοντας τους τρόπους με τους οποίους μεταδίδεται ο Covid 19 σοκάρει.

Μάλιστα τονίζει ότι πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. Όταν βήξει ασθενής και χρησιμοποιήσει τις παλάμες του νομίζει ότι ίσως προστατεύει τους άλλους αλλά αν στη συνέχεια χαιρετήσει δια χειραψίας κάποιον τότε μεταδίδει τον ιό, αναφέρει ο γιατρός.

Επιπλέον, σημειώνει ότι εστία μόλυνσης αποτελούν και τα κινητά τηλέφωνα αφού ο Covid 19 επιβιώνει επί πολλές ώρες στην επιφάνειά τους.

ecco come si propaga il virus

Questo video dovete vederlo tutti e magari condividerlo è troppo importante , grazie a tutti voi e un grazie particolare a tutti il pesonale medico d'italia grazie di cuore <3

Gepostet von Genovamade Liguria am Mittwoch, 1. April 2020

Μεγάλος – σύμφωνα με τον ίδιο – είναι ο κίνδυνος και στα κουμπιά που πατά κανείς σε ένα ασανσέρ αφού είναι άγνωστο πόσοι έχουν ακουμπήσει στο ίδιο σημείο.

Τονίζει επίσης, ότι πολύ σημαντικό είναι να κρατάμε αποστάσεις από τους συνανθρώπους μας αφού αν ένας φορέας ακουμπήσει κατά λάθος το χέρι ενός υγιούς και μετά πιάσει το πρόσωπό του, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο δεύτερος να μολυνθεί.