ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η τούμπα του Ερντογάν από το άλογο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγαλοπρεπής τούμπα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Πρόκειται για ένα βίντεο του τούρκου πρωθυπουργού. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπήρξε παλαιότερα δήμαρχος της πόλης της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός του χθες είχε πάει ως δήμαρχος σε μία από τις φιέστες του. Αυτό, διότι ο ίδιος αρεσκόταν να διοργανώνει αντίστοιχα γεγονότα, κάτι που κάνει μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, η φιέστα του βγήκε λίγο ξινή.

Ερντογάν: Η μεγαλοπρεπέστατη τούμπα του σουλτάνου όταν ανέβηκε σε άλογο - Εικόνα 1

Μεγαλοπρεπής τούμπα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Τι ακριβώς έπαθε, ο τούρκος πρωθυπουργός ως ο τότε δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης

Γεμάτος Οθωμανική μεγαλοπρέπεια, ο ίδιος, ανέβηκε στο άλογο. Όμως, το ζωντανό δεν ήταν γαιδούρι για να τον ανεχτεί μα ένα υπερήφανο άτι. Έτσι με το που κάθεται στη σέλα του αλόγου, ο νυν πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γεμάτος αυτοπεποίθηση και πάει να κάνει ένα βήμα βλέπει τον ουρανό σφοντύλι. Το άλογο δεν τον άντεξε ούτε 10 δευτερόλεπτα ή καλύτερα ο νεοθωμανός σουλτάνος (που ήθελε να μοιάσει στους εξαιρετικούς ιππείς προγόνους του) δεν άντεξε πάνω από 10 δευτερόλεπτα και με μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα προσγειώθηκε με τα οπίσθια στο χώμα.

br