Ρωσίδα Ολυμπιονίκης συμβουλεύει: Αν θες να έχεις εκρηκτική δύναμη, πρέπει να κάνεις σεξ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Άλα Σισκίνα, που στο Τόκιο κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, μίλησε για τη θετική επίδραση που έχει το σεξ στις επιδόσεις των αθλητών.

Στα 32 της η Άλα Σισκίνα στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε το τρίτο της (σερί) χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Ρωσίας.

Σε δηλώσεις της στη ρωσική εφημερίδα «Sport Express» αποκάλυψε ότι «συμβουλεύτηκε» τον γιατρό της ομάδας για το τι επίδραση έχει το σεξ στις αθλητικές της επιδόσεις.

«Η επιστημονική κοινότητα λέει ότι αν χρειάζεσαι εκρηκτική δύναμη, πρέπει να κάνεις σεξ» τόνισε η Σισκίνα.

«Αν, όμως, υπάρχει μπροστά σου μεγάλη, κυκλική δουλειά, μην κάνεις σεξ καλύτερα. Και πάλι όμως υπάρχουν μικροδιαφορές σε κάθε οργανισμό και πρώτα πρέπει να ακούς τον εαυτό σου. Αν πιστεύεις πως το σεξ βοηθάει, προχώρα» πρόσθεσε.

«Αν κάνεις σεξ χωρίς οργασμό πριν τον αγώνα, είναι ό,τι πρέπει για όσους χρειάζονται μυϊκή δύναμη για να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα» είπε η Ρωσίδα πρωταθλήτρια.

«Η τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για τα αποκαλούμενα “επιθετικά” σπορ. Αν αισθάνεσαι πως αυτή η συμπεριφορά σε βοηθάει να αποδίδεις καλύτερα, μην κάνεις σεξ» κατέληξε η Σισκίνα.

Πηγή: hairt