Ξένα ΜΜΕ: «O Μητσοτάκης είναι sex symbol» – Έχουμε τον πιο σέξι πρωθυπουργό του κόσμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Έλληνας Πρωθυπουργός γίνεται απροσδόκητο σεξ σύμπολ ενώ κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού» είναι ο τίτλος άρθρου της δημοφιλούς ιστοσελίδας Ladbible που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Και οι Times του Λονδίνου το πάνε ένα βήμα παρακάτω, με τίτλο που θα μπορούσαμε να παραφράσουμε σε «Βuζάκια έξω! Ο Έλληνας Πρωθυπουργός τα μοστράρει σε φωτογραφία εμβολιασμού» (Chest out, για την ακρίβεια, που είναι λογοπαίγνιο με το στήθος και το check out, που σημαίνει τσέκαρε).

«Για τις γυναίκες είναι εύκολο» λένε χαριτολογώντας οι Times. «Η Kamala Harris, ας πούμε, φόρεσε μια χαλαρή μαύρη μπλούζα, το μανίκι της οποίας σήκωσε για να εμβολιαστεί. Έγινε είδηση, όλα καλά. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να εμφανιστεί με κολλαριστό πουκάμισο το οποίο θα έπρεπε να ξεκοιλιαστεί ως τον αφαλό».

Από την πλευρά του, το Ladbible επισημαίνει πως «ο 52χρονος Πρωθυπουργός έγινε διάσημος για κάτι παραπάνω από τις πολιτικές του ενέργειες, όταν ξεκούμπωσε το πουκάμισο και αποκάλυψε το στήθος του. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε εκείνη τη στιγμή έγινε γρήγορα viral, και πολύ άνθρωποι βρήκαν το νέο, απροσδόκητο celebrity crush τους μέσα από όλο αυτό».

Η βρετανική ιστοσελίδα συγκρίνει μάλιστα την φωτογραφία του Μητσοτάκη με εκείνη τη διάσημη του Πούτιν, στην οποία ποζάρει ημίγυμνος καβάλα σε ένα άλογο, ενώ στην ερώτηση «δεν μπορούσε απλώς να ξεκουμπώσει το μανίκι και να το ανεβάσει;» απαντά «βεβαίως, θα μπορούσε, αλλά γιατί να το κάνει;». Και καταλήγει με μια δήλωση ατόμου που λέει «είμαι στρέιτ άντρας, και ακόμα κι εγώ μπορώ να δω ότι είναι ένας ωραιότατος κύριος».