Έρχεται νέο ριάλιτι: 15 άνδρες πρέπει να αφήσουν έγκυο μια 41χρονη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκεί που πιστεύαμε ότι στην τηλεόραση τα έχουμε δει όλα και ότι δεν υπάρχει πλέον παρθενογένεση στα concepts που παρουσιάζονται, ένα νέο ριάλιτι σόου έρχεται να τα ανατρέψει όλα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υπάρξει -αν μη τι άλλο- γέννηση, αφού το έπαθλο του νικητή είναι… ένα μωρό!

Το νέο πρόγραμμα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox, με παρουσιάστρια μία εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών του «Sex and the City» Κρίστιν Ντέιβις, ονομάζεται «Labor of Love» (Γέννα της Αγάπης!) και παρουσιάζει τις προσπάθειες 15 ανδρών να καταστήσουν έγκυο μια διαζευγμένη 41χρονη γυναίκα, το βιολογικό ρολόι της οποίας… χτυπάει δυνατά.

Η Κρίστι Κάτζμαν αναζητεί τον έρωτα και συγκεκριμένα τον άνδρα που θα γίνει πατέρας του παιδιού της, καθώς η προτεραιότητά της έπαψε πλέον να είναι η καριέρα της.

Στην πρεμιέρα του σόου σερβιτόροι με ειδικά κυπελλάκια στους δίσκους εμφανίζονται μπροστά στους 15 υποψήφιους μπαμπάδες και τους ζητούν να δώσουν το σπέρμα τους για έλεγχο γονιμότητας, καθώς η εξέταση αυτή αποτελεί βασική προϋπόθεση για την παραμονή τους στο ριάλιτι!

Όπως αποκάλυψε η παραγωγός του σόου, Λόρεν Γκίρον, οι παίκτες δεν γνώριζαν εκ των προτέρων γι’ αυτή τους την υποχρέωση και το πληροφορήθηκαν στα γυρίσματα από την Ντέιβις. Παρ’ όλα αυτά, δέχτηκαν με προθυμία να υποβληθούν στην… εξέταση.

Οι υποψήφιοι γαμπροί / μπαμπάδες αναμένεται στη διάρκεια του αμφιλεγόμενου αυτού ριάλιτι να διαγωνιστούν σε διάφορων ειδικών γονεϊκές δεξιότητες, όπως η αλλαγή πάνας και η επιστασία ενός δωματίου γεμάτο παιδιά, αλλά και να περάσουν από… εξομοιωτή ωδίνων τοκετού! «Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που είχα, ήταν αν θα υπήρχαν άντρες εκεί έξω που να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο», αναφέρει η 41χρονη Κρίστι Κάτζμαν, για την καρδιά της οποίας θα διαγωνιστούν οι 15.

View this post on Instagram

It's ladies' choice, and Kristy is all-in. #LaborofLove

A post shared by Labor of Love (@laboroflovefox) on