Νταήδες κάνουν Bullying σε 14χρονο Αγόρι – Το χτυπούν αλύπητα σε σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter μέσα σε μία ημέρα είχε πάνω από 440.000 προβολές και πάνω από 2.000 retweets.

Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στα social media και δείχνει την άγρια επίθεση που δέχτηκε ένα 14χρονο αγόρι στις τουαλέτες του σχολείου του στη Βαλτιμόρη

Στην αρχή φαίνεται το αγοράκι να στέκεται στον τοίχο της σχολικής τουαλέτας με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος του, περικυκλωμένο από «νταήδες».

Αν και είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι ακριβώς λένε, είναι εμφανές από τη γλώσσα του σώματός τους ότι καυγαδίζουν.

Αφού ένας από τους δράστες της επίθεσης ζητάει από τον 14χρονο να βγάλει τα γυαλιά του, ένας άλλος του ρίχνει την πρώτη μπουνιά στο πρόσωπο.

Το αγόρι φαίνεται να χάνει την ισορροπία του από το χτύπημα και ένας άλλος τραμπούκος τον ξαναχτυπάει στο πρόσωπο. Έπειτα από λίγα λεπτά δέχεται επίθεση από ακόμα τέσσερις ανθρώπους, που τον χτυπούν και τον κλωτσάνε όλοι μαζί.

Το 14χρονο αγοράκι έπειτα κρύβεται στη γωνία του νιπτήρα και χρησιμοποιεί τα χέρια του σαν ασπίδα για να προστατευτεί από τα χτυπήματα.

Όταν οι νταήδες φεύγουν, το αγόρι ξεπλένει το πρόσωπό του και φαίνεται να βγαίνει έξω αρκετά ήρεμος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νεαρός ανέβασε το βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, ευχαρίστησε τους followers τους για το ενδιαφέρον και παραδέχτηκε ότι «πόνεσε από το ξύλο αλλά είναι καλά και |απάλλαξε” τα παιδιά που του επιτέθηκαν, λέγοντας ότι είναι απλώς ανόητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ