Ο κούκλος σωματοφύλακας του νέου προέδρου της Νότιας Κορέας «κλέβει» τα φώτα της δημοσιότητας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γοητευτικός, ψηλός, με θεληματικό πηγούνι και αυστηρό βλέμμα κοιτάζει γύρω του για να εντοπίσει πιθανές απειλές - Ο σωματοφύλακας του προέδρου της Νότιας Κορέας, Μουν Τζάε Ιν, χωρίς να το επιδιώκει έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες στα social media.

Όταν ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της Νότιας Κορέας ο κεντροαριστερός φιλελεύθερος πολιτικός Μουν Τζάε-Ιν δήλωσε πρόθυμος να εργαστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης στην κορεατική χερσόνησο και να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όμως, ο νέος πρόεδρος της Νότιας Κορέας δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο σωματοφύλακας του, Τσόι Γιουνγκ Τζάε, θα βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την εντυπωσιακή κορμοστασιά του και το αυστηρό, αλλά γεμάτο γοητεία βλέμμα του.

«Έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας», γράφει για τον 36χρονο άνδρα η βρετανική εφημερίδα Telegraph και υποστηρίζει ότι ο Νοτιοκορεάτης σωματοφύλακας θυμίζει τον Κέβιν Κόστνερ στην ταινία που κυκλοφόρησε το 1992 «The Bodyguard».

Ο σωματοφύλακας του Μουν έγινε «το αντικείμενο του πόθου» δεκάδων θαυμαστριών στα social media, αμέσως μετά την δημοσίευση μιας σειράς φωτογραφιών του στο δημοφιλές blog allkpop.com. «Έχει ακόμα και καλή επιδερμίδα» έγραψε μια χρήστης και μία άλλη αναρωτήθηκε: «Είναι αυτή μια σκηνή από ταινία;».

Μετά την καθαίρεση της κεντροδεξιάς προέδρου Παρκ Γκουν Χιε, η οποία είχε εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο, οι Νοτιοκορεάτες βλέπουν ως «ευπρόσδεκτη ανακούφιση» τον νέο τους πρόεδρο και τον γοητευτικό του σωματοφύλακα. Η εφημερίδα Korea Times αναφέρει πως ο πρόεδρος Μουν προσλαμβάνει ηθελημένα εμφανίσιμους συνεργάτες, ώστε η κυβέρνησή του να έχει μια ελκυστική δημόσια εικόνα.

Πάντως, καθώς ο σωματοφύλακας του προέδρου άρχισε να γίνεται διάσημος στο «ασθενές φύλο», από το γραφείο του Μουν διέρρευσε πως, δυστυχώς, για τις θαυμάστριες του 36χρονου άνδρα που ονειρεύονται να γίνουν ηρωίδες στο remake της ταινίας «The Bodyguard» στη Νότια Κορέα, ο δικός τους «Κέβιν Κόστνερ» είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

πηγη: protothema.gr