Εύθυμη χήρα η Σελίν Ντιόν – Με τουαλέτα με σκίσιμο ως το εσώρουχο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εδώ και μερικούς μήνες ήταν ολοφάνερο ότι η Σελίν Ντιόν είχε ξανανιώσει. 

Η 49χρονη τραγουδίστρια η οποία έχασε πέρυσι τον Ιανουάριο τον σύζυγό της για κάποιους μήνες κλείστηκε στον εαυτό της, ωστόσο, επέστρεψε σύντομα επέστρεψε δριμύτερη και με άλλη διάθεση παρότι η ίδια δηλώνει σε κάθε της συνέντευξη ακόμη και τώρα ότι ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της και να διαχειριστεί το χαμό της. 

 

Πρόσφατα, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει βρει νέο σύντροφο, ωστόσο, οι φήμες αυτές, σύντομα διαψεύστηκαν από την ίδια λέγοντας -για μια ακόμη φορά- ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το χαμό του συζύγου της. 

Επίσης τους τελευταίους μήνες η εμφάνιση της Καναδής τραγουδίστριας δείχνει πλήρως ανανεωμένη. Αλλαξε χρώμα στα μαλλιά της, περιποιήθηκε πολύ καλά το δέρμα της και το αποτέλεσμα είναι εμφανές. 

Χθες, η Σελίν Ντιόν έδωσε το παρόν στα Οσκαρ της Μόδας, το περίφημο Met Gala, με ένα άκρως εντυπωσιακό λουκ. Και τολμηρό. Το Versace φόρεμα της τραγουδίστριας είχε ένα σκίσιμο ως την κορυφή το μηρού, τα πόδια της είχαν βγει στη φόρα, όπως ακριβώς κάνουν όλα τα 20χρονα μοντέλα σε κάθε τους εμφάνιση. 

Φωτογραφίες: ΑΡ