«Τώρα θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά» – Πήρε αλβανική υπηκοότητα και… πανηγυρίζει η Dua Lipa (φωτο-βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αλβανίδα και με τη βούλα θα είναι πλέον η  Dua Lipa, η οποία έλαβε αλβανική υπηκοότητα από τον Πρόεδρο της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι.

Η πασίγνωστη ποπ σταρ διεθνούς φήμης, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram στιγμιότυπα από την τελετή της ορκωμοσίας, στον τόπο καταγωγής της.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Αλβανίας υποστήριξε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή για εκείνον να δώσει την υπηκοότητα στην Dua Lipa, η οποία έχει κάνει διάσημους τους Αλβανούς σε όλον τον κόσμο…

«Θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά! Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Μπαϊράμ Μπεγκάι και τον Δήμαρχο Εριόν Βελιάι για αυτή την τιμή ~ πήρα την αλβανική μου υπηκοότητα!» έγραψε και δημοσίευσε φωτογραφίες από το δημαρχείο των Τιράνων.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Υπενθυμίζεται ότι η ποπ σταρ γεννήθηκε το 1995 στο Λονδίνο, από γονείς μετανάστες που ήρθαν από το Κόσοβο. Μόλις 25 ετών κατάφερε να γίνει τραγουδίστρια αφού εργάστηκε τα πρώτα χρόνια ως σερβιτόρα και και μοντέλο. Οι μάνατζερς της Lana Del Ray την εντόπισαν και έκτοτε η τύχη της χαμογέλασε με την ίδια να αναδεικνύει το ταλέντο της και να κερδίζει πολλά μουσικά βραβεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια έχει διχάσει πολλές φορές τους θαυμαστές της, προχωρώντας σε δημοσιεύσεις αλυτρωτικού χαρακτήρα, υποστηρίζοντας την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)