Η πρώτη επίσημη δήλωση της Angelina Jolie για την κηδεμονία των παιδιών και τον Brad Pitt

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουν περάσει 8 εβδομάδες από την ώρα που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Για να είμαστε ειλικρινείς, η Angie το αποφάσισε και εκείνος το έμαθε και ύστερα το δέχτηκε. Και από τότε ξεκίνησε η καταιγίδα καθώς η ηθοποιός ζητούσε την πλήρης κηδεμονία των παιδιών τους.

Μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Brad Pitt στο κόκκινο χαλί (κούκλος ήταν παναθεμά τον), ένας εκπρόσωπος της Angie μιλά επιτέλους για την υπόθεσια της κηδεμονίας και για όλα όσα γινόντουσαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Η δουλειά του DCFS είναι να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος και σε ελεγχόμενη κατάσταση. Όπως είπαμε και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι επαγγελματίες παιδικής φροντίδας έκαναν μια νομικά δεσμευτική συμφωνία αποδεκτή η οποία και υπογράφηκε από τις δύο πλευρές, που ήταν προς το συμφέρον των παιδιών. Η Angelina είπε από την αρχή ότι αισθάνθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει δράση για την υγεία της οικογένειας και μετά τη συμμετοχή 8 εβδομάδων τους είναι πλέον ανακουφισμένη. Η DCFS είναι πλέον πεπεισμένη πως όλα μπαίνουν σε μία εφαρμογή που θα επιτρέψει στα παιδιά να ηρεμήσουν.»

Πηγή: queen