Βουβάλι σκότωσε τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας του Μεξικού στην Αργεντινή (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O Μάριο Κανάλες Ναζάρ, 64 ετών, προεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας του Μεξικό, τραυματίστηκε θανάσιμα από βουβάλι ενώ κυνηγούσε στην Αργεντινή.

Το τραγικό περιστατικό που έγινε στις 7 Οκτωβρίου έχει καταγραφεί σε βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε τον Κανάλες να πυροβολεί μαζί με άλλον ένα κυνηγό προς το βουβάλι.

Τα πυρά τους, όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να εξουδετερώσουν το μεγαλόσωμο ζώο αλλά αντίθετα προκάλεσαν την οργισμένη επίθεσή του.

Δείτε το βίντεο:

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 64χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα από το βουβάλι το οποίο τον χτύπησε με τα κέρατά του.

Τελικά ένας άλλος κυνηγός από την ομάδα του Κανάλες να το σκοτώσει αφού το πυροβόλησε πέντε φορές.

Ο Κανάλες είχε ταξιδέψει με τρεις φίλους του στο Πούντα Καμπάλος, περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια του Μπουένος Άιρες για κυνήγι.

Όπως ανέφερε η El Pais, οι φίλοι του Κανάλες τον μετέφεραν βαρύτατα τραυματισμένο σε ένα φορτηγάκι καθώς δεν είχαν σήμα στα κινητά τηλέφωνα προκειμένου να ενημερώσουν τις αρχές για το περιστατικό.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 64χρονος υπέστη σοκ και κατέληξε πριν να φτάσει στο νοσοκομείο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι ο Κανάλες υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα καθώς και χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους νόμους της Αργεντινής το κυνήγι βουβαλιού είναι παράνομο καθώς τα συγκεκριμένα ζώα είναι προστατευόμενα.

Ο Μάριο Κανάλες, εκτός από πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας του Μεξικό, από το 2018 ήταν δικηγόρος και πατέρας τριών παιδιών.