Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ έχουν πρόταση 30 εκατ. για να μπουν στο ρινγκ


Το υπέρογκο ποσό που δίνει ο promoter Τζέικ Πολ σε Γουίλ Σμιθ και Κρις Ροκ, για να μπουν στο ρινγκ και να λύσουν εκεί τις διαφορές τους μετά από το επεισόδιο στα Όσκαρ 2022

Το επεισόδιο που είχαν ο Γουίλ Σμιθ κι ο Κρις Ροκ στην τελετή των βραβείων Όσκαρ 2022, παραμένει το πιο “καυτό” γεγονός σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να απασχολεί, καθώς οι δύο Αμερικανοί έχουν στα χέρια τους τεράστια πρόταση για να μπουν στο ρινγκ και να λύσουν, επί πληρωμή, εκεί τις διαφορές τους μετά από το σχόλιο του δεύτερου για την σύζυγο του πρώτου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό που έγραψε στο Twitter, ο promoter Τζέικ Πολ προσφέρει 30 εκατομμύρια δολάρια (15 στον κάθε ένα) για να τους δει σε ένα ρινγκ τον Αύγουστο.

Όπως γράφει το SPORT24, εξυπακούεται πως αυτό το ποσό μπορεί να το βρει από σπόνσορες μέσα σε λίγα λεπτά, αν οι δύο άνδρες αποδεχθούν την πρότασή του, ωστόσο πιθανότατα η επιθυμία του δεν θα γίνει πραγματικότητα, ακόμη κι αν οι διαθέσεις του είναι σοβαρές για να υπάρξει αυτός ο αγώνας.