Το απόλυτο ξεκατίνισμα: «Δεν είμαι εγώ η σκύλα που σου διέλυσε τον γάμο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Τσίνα Σουάρες εμφανίστηκε ως η “πέτρα του σκανδάλου” για το διαφαινόμενο χωρισμό της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι, αλλά η ίδια έσπευσε να διαψεύσει το γεγονός. Η 29χρονη Αργεντινή ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες περσόνες στην πατρίδα της και το γεγονός ότι χώρισε πρόσφατα, “φούντωσε” τις φήμες ότι αποτελεί το… τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν με τη συμπατριώτισσά της.

«Δεν έχω ιδέα από πού προέκυψε όλο αυτό. Δεν τους γνωρίζω καν. Εγώ μόλις χώρισα. Δεν θα μιλήσω καθόλου για το θέμα. Δεν με αφορά. Ας τα λύσουν μεταξύ τους, εγώ δεν έχω σχέση με ό,τι έγινε», δήλωσε η ίδια η Τσίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Γουάντα Νάρα άφησε υπονοηθεί ότι ο Ικάρντι την “κεράτωσε” και έφυγε από το Παρίσι, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να την ακολουθεί στην Ιταλία, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πρώην παίκτης της Ίντερ είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με τη Νάρα, η οποία με τη σειρά της ήταν παντρεμένη αρχικά με τον κολλητό του φίλο, Μάξι Λόπες, έχοντας και με αυτόν τρία παιδιά, αλλά τον παράτησε και πάλι μετά από φήμες για απιστία.

Από την πλευρά της, η Τσίνα Σουάρες έχει δύο παιδιά από δύο διαφορετικές σχέσεις και μένει να φανεί κατά πόσο είναι τελικά “μπλεγμένη” και στην ιστορία των δύο Αγρεντινών.

Πηγή: trelokouneli