Απίστευτο: Tαϊλανδος ξελογιάζει εκατοντάδες τουρίστριες, τις οδηγεί στη σπηλαία του και…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας 48χρονος Ταϊλανδός που ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με πολλές όμορφες τουρίστριες και περηφανεύεται στα social media, έχει μπει στο στόχαστρο της αστυνομίας.

Η αστυνομία εισέβαλε στην σπηλιά ενός άντρα από την Ταϊλάνδη ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με πολλές όμορφες τουρίστριες και καυχιέται για τα επιτεύγματά του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Τσατουπομ Λοσίρ, γνωστός και ως “άντρας των σπηλαίων” παρακολουθείται από τις Αρχές της Ταιλάνδης, η οποία εισέβαλε στη σπηλιά του για να δει αν υπάρχει κάτι ύποπτο εκεί, μετά από πολλές καταγγελίες από ντόπιους, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι είναι αναξιοπρεπής.

Ο 48χρονος άντρας τράβηξε τα βλέμματα πάνω του όταν ισχυρίστηκε ότι ξελόγιασε μια όμορφη Ρωσίδα τουρίστρια και την επόμενη μέρα ανήρτησε τη φωτογραφία μιας άλλης γυναίκας γuμνής στο κρεβάτι του.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ο 48χρονος δεν είχε παραβιάσει κανέναν νόμο, ωστόσο, πιστεύουν ότι είναι “επισφαλές και επικίνδυνο” για τις γυναίκες να πηγαίνουν μέσα στην σπηλιά.

Από την πλευρά του, ο Τσατουπομ Λοσίρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του, σημειώνοντας ότι δεν είχε κάνει τίποτα λάθος ή παράνομο και ότι οι γυναίκες που πήγαν στην σπηλιά του πήγαν με τη συναίνεσή τους.

Οι μέθοδοι του φλερτ που ακολουθεί ένας 48χρονος Ταϊλανδός

“Όσες γυναίκες έρχονται εδώ, δεν έρχονται αναγκαστικά, αλλά με την θέλησή τους. Καμία από τις γυναίκες δεν είναι αναγκασμένη να κάνει τίποτα που δεν θέλει και πολλές φορές δεν κάνουμε καν σeξ”, τόνισε ο ίδιος.

“Μερικές φορές απλά καθόμαστε αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί και είμαστε όλοι χαρούμενοι”, συμπλήρωσε.

Ο 48χρονος δημοσιεύει πολύ συχνά στα social media τις ρομαντικές του περιπέτειες με διάφορες γυναίκες, τις οποίες πολλοί τις βλέπουν σαν ρομαντικό είδωλο, ενώ άλλοι θεωρούν ότι οι μέθοδοι φλερτ του είναι “τρομακτικές.”

“Δεν αναγκάζω κανέναν να με ακολουθεί στα κοινωνικά δίκτυα. Μόνοι οι άνθρωποι που έχουν τα ίδια όνειρα και τον ίδιο τρόπο ζωής με μένα θα διασκεδάσουν με αυτά που ανεβάζω”, απάντησε στους επικριτές του.

48χρονος Ταϊλανδός ξελογιάζει τουρίστριες

48χρονος Ταϊλανδός ξελογιάζει τουρίστριες

48χρονος Ταϊλανδός ξελογιάζει τουρίστριες

Πηγή: trelokouneli