Rihanna: Ποζάρει τόπλες και προκάλει εγκεφαλικά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Rihanna είναι αναμφίβολα σέξι. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όμως αποφάσισε να το αποδείξει γα ακόμα μια φορά και να μοιραστεί μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε φορώντας ένα μοβ μπόξερ από τη σειρά της, Savage X Fenty ενώ κρατούσε ένα τεύχος του Playboy. Το συνδύασε με φωτεινές κίτρινες κάλτσες και λευκά loafers.

Aυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται τόπλες. Τον Φεβρουάριο, μοιράστηκε μια εικόνα της με ένα άλλο μεταξωτό μoβ μπόξερ από τη σειρά εσωρούχων της.

Η τελευταία φωτογραφία της Rihanna με μπόξερ Fenty σηματοδοτεί την πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram από τότε που ο σύντροφός της, A $ AP Rocky, μίλησε για τη σχέση τους σε μια νέα συνέντευξη με το περιοδικό GQ.

«Πολύ καλύτερα», είπε ο Rocky όταν ρωτήθηκε πώς είναι να βρίσκεσαι σε σχέση. “Πολύ καλύτερα όταν έχεις βρει το έτερόν σου ήμισυ.”

Ο Rocky αποκάλυψε επίσης στη συνέντευξη ότι θα μπορούσε να δει παιδιά στο μέλλον του.

“Αν αυτό είναι στο πεπρωμένο μου, οπωσδήποτε”, απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε έτοιμος να γίνει πατέρας. “Νομίζω, θα ήμουν ένας απίστευτος, εκπληκτικός μπαμπάς” συμπλήρωσε.

Πηγή: marieclaire