Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ερωτεύτηκε τελικά τον Κάρολο; Το «ένοχο» μυστικό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έχουν γραφτεί πολλά για τον χαμό της αγαπημένης πριγκίπισσας. Από θεωρίες συνωμοσίας και μυστικά, μέχρι και έρευνες για τον θάνατό της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το «ένοχο» μυστικό της

Ήταν μόλις 36 ετών, όταν έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη σήραγγα Ponte del’ Alma του Παρισιού. Υπάρχουν «ένοχα» μυστικά για την πριγκίπισσα που μπορούν να αλλάξουν τα όσα ξέραμε για εκείνη;

Ο βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Andrew Morton, ίσως να μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Πρόκειται για τον άνθρωπο που τάραξε το Buckingham το 1992, με το βιβλίο “Diana: Her True Story”. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πέρασε πολλά μερόνυχτα με την Diana – στα κρυφά – για να ολοκληρωθεί η βιογραφία της.

Μιλώντας στο Insider, ο Morton αναφέρει πως υπήρχαν υποψίες, πως η Νταϊάνα δεν ήταν πραγματικά ερωτευμένη με τον Κάρολο, τουλάχιστον όχι όταν γραφόταν η βιογραφία της. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πριγκίπισσα Diana ερωτεύτηκε την ιδέα του πρίγκιπα και όχι τον ίδιο τον Κάρολο. Θα έλεγα πως στην πραγματικότητα ερωτεύτηκε έναν πρίγκιπα γιατί, στο κάτω κάτω, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ γοητευτικός και καθόλου βαρετός. Την είχε κάπως παραγκωνισμένη; Ναι. Αλλά και πάλι εκείνη έβλεπε έναν πρίγκιπα στο πρόσωπό του; Η απάντηση είναι και πάλι ναι».

Φίλος της Diana τη συμβούλευσε το 1991, μπροστά στον Morton και πριν αρχίσει να γράφεται η βιογραφία της, να απαντήσει ειλικρινά στον εαυτό της, αν είχε αγαπήσει τον Κάρολο, δίχως τον τίτλο του πρίγκιπα.

«Όποια κι αν ήταν η απάντηση της Diana της ήταν αδύνατο να προσπεράσει το γεγονός ότι ο Κάρολος ήταν πάντοτε ερωτευμένος με μία άλλη», δηλώνει ο Morton. Στη συνέχεια προσθέτει πως οι φίλοι του Πρίγκιπα, είχαν πάντοτε επιφυλάξεις για την σχέση του με την Νταϊάνα.

Πηγή: Must