Ολίβια Χάσεϊ: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Παναγία της σειράς «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανάμεσα στους ηθοποιούς που ξεχώρισαν από την ταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σε σκηνοθεσία του Ιταλού Φράνκο Τζεφιρέλικαι με πρωταγωνιστή τον Βρετανό Ρόμπερτ Πάουελ, ήταν και η 70χρονη Ολίβια Χάσεϊ με καταγωγή από το Μπουένος Άιρες.

Στην ηλικία των 15 ετών κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ενώ η καριέρα της απογειώθηκε με τον ρόλο της ως Παναγία στην ταινία «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Έπειτα 56 συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες και σειρές, η Ολίβια Χάσεϊ πλέον έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα της.

Η Χάσεϊ εγκατέλειψε την υποκριτική για δυο χρόνια μετά την επιτυχία της παράστασης Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Φράνκο Τζεφιρέλι εξαιτίας της αγοραφοβίας της.

Σήμερα η Ολίβια Χάσεϊ ζει έξω από το Λος Άντζελες με την οικογένειά της, και ασχολείται με την κτηνοτροφία.

Παράλληλα με την κινηματογραφική της καριέρα, η Χάσεϊ εργάστηκε και ως ηθοποιός φωνής, χαρίζοντας την φωνή της σε αρκετά βιντεοπαιχνίδια Star Wars, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars: Rogue Squadron, Star Wars: Force Commander και Star Wars: The Old Republic.

Πώς είναι σήμερα η Παναγία τής σειράς «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Το 1980 η Χάσεϊ παντρεύτηκε τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse σε δυο τελετές, μια τελετή στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και μια τελετή με τη μορφή ινδικού γάμου στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του Μαξ το 1983. Πήραν διαζύγιο το 1989.

Το 1991 η Χάσεϊ παντρεύτηκε τον αμερικανό τραγουδιστή της ροκ David Glen Eisley, γιο του ηθοποιού Anthony Eisley. Τον Οκτώβριο του 1993 το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την India Eisley. Η India, επίσης ηθοποιός, έπαιξε τον πρώτο της βασικό ρόλο στην αμερικανική δραματική εφηβική ταινία The Secret Life of the American Teenager το 2008. Η βιογραφική ταινία, The Girl on the Balcony: Olivia Hussey Finds Life After Romeo and Juliet, θα κυκλοφόρησε 31 Ιουλίου του 2018.