Aπίστευτο: Η Mόνικα Μπελούτσι με μακριά γκρι μαλλιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχει υπάρξει μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, με τον ρόλο της στην ταινία Μαλένα, να εκτινάσσει τη φήμη της στα ύψη κάνοντας όλο τον πλανήτη να μιλάει για την εντυπωσιακή Ιταλίδα με τα φιλήδονα χείλη. Αναφερόμαστε φυσικά στη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία αποδεδειγμένα, όσο τα χρόνια περνούν, γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Η Ιταλίδα καλλονή αγνόησε τη λάμψη των Όσκαρ, τα οποία σνομπάρει σταθερά τα τελευταία χρόνια, και ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά. Όπως μαθαίνουμε, αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας The Befana Comes At Night 2: The Origins όπου υποδύεται την καλή μάγισσα Dolores.

Η μεταμόρφωσή της για την ταινία, εντυπωσιακή και ιδιαίτερη, μιας και ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη διάσημη ηθοποιό, να τριγυρνάει με… μαγική αμφίεση και με μακριά γκρι μαλλιά.

Αρχικά πιστέψαμε ότι η Μόνικα το έκανε το μεγάλο βήμα και υιοθέτησε το ιδιαίτερο αλλά πολύ κομψό αυτό λουκ, αλλά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για περούκα. Πάντως, αν κρίνουμε από τις εικόνες που είδαμε, παραμένει πανέμορφη!

Δες το βίντεο:

Πηγή: womantoc