Η αδελφή της πρώην συντρόφου του Ντόντα ξεσπά: «Είχε προειδοποιήσει την Αθηνά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φοβερές αποκαλύψεις για το ποιος πραγματικά είναι ο Ντόντα, εν διαστάσει –πλέον- σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση Roussel κάνει η αδελφή της πρώην συντρόφου του με την οποία είχε αποκτήσει την κόρη του Βιβιάν.

Η Κάρλα Ντόρσα, αδελφή της αδικοχαμένης Σιμπέλ Ντόρσα η οποία είχε αυτοκτονήσει πριν από πέντε χρόνια ύστερα από σοβαρή κατάθλιψη που πέρασε, ξεσπά μιλώντας στη real εναντίον του Βραζιλιάνου ιππέα. «Πιστεύω πως αυτό το τέλος, αυτός ο χωρισμός, ήταν αναμενόμενο, αν σκεφτεί κανείς τι συνέβη όταν ο Ντόντα χώρισε από τη Σιμπέλ. Ήταν πολύ λυπηρό γιατί εκτός του ότι την είχε προδώσει της πήρε και την κόρη της».

Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ στην Αθηνά, αφού από τότε που πέθανε η αδερφή μου δεν είχα ποτέ νέα των παιδιών (Βίβιαν και Φερνάντο, τον οποίο η Σιμπέλ απέκτησε με τον επιχειρηματία Φερνάντιο Ολίβα). «Η Σιμπέλ είχε προειδοποιήσει την Αθηνά για τον Ντόντα», συμπλήρωσε. Επίσης, η Κάρλα η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, κατηγορεί ευθέως τον Ντόντα για την αποκοπή των παιδιών από την οικογένεια της μητέρας τους Σιμπέλ. «Πιστεύω πως ο Θεός μας δικαίωσε», αρκέστηκε να πει η Κάρλα θεωρώντας δικαίωση τον πόνο που βιώνει ο Ντόντα μετά τον χωρισμό του από την Αθηνά