Η είδηση της ημέρας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Θα γίνει μπαμπάς στα 55 του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Τα χαρμόσυνα νέα, όπως ήταν φυσικό, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σκορπίζοντας χαρά στους θαυμαστές του ζευγαριού και όχι μόνο!

Η είδηση της ημέρας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Πρωτοσέλιδο στο περιοδικό Life & Style ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με την Αμάλ και τον Τζορτζ να πρωταγωνιστούν στο εξώφυλλο και τίτλο «Ένα μωρό για τον Τζορτζ, θα αλλάζει πάνες στα 55 του».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, η 38χρονη Αμάλ, που επιθυμούσε διακαώς να γίνει μανούλα, επιτέλους θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό της σε λίγους μόλις μήνες, δυόμιση χρόνια μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον γοητευτικό χολιγουντιανό ηθοποιό!

Η είδηση της ημέρας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Μάλιστα, το διάσημο ζεύγος έχει αποφασίσει ήδη το όνομα του παιδιού, τους νονούς που θα το βαφτίσουν, αλλά και το νηπιαγωγείο που θα πάει! Φανταστείτε πόσο πολύ ανυπομονούσαν για τη στιγμή αυτή!

Πάντως, η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αμάλ στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου στη Ρώμη δεν μαρτυρούσε ότι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, αφού δεν έχει πάρει ακόμη ούτε γραμμάριο, γεγονός που αποδεικνύει ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της!

Η είδηση της ημέρας: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Τώρα δεν μένει παρά το ζεύγος Κλούνεϊ να επιβεβαιώσει τα χαρμόσυνα νέα! Μην χαιρόμαστε τζάμπα!

marymary