Larry King: Αποκάλυψε από τι πέθαναν τα παιδιά του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο διάσημος παρουσιαστής Larry King βιώνει μία τραγωδία, αφού δύο από τα παιδιά του πέθαναν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν ξένα ΜΜΕ, ο γιος του Andy έφυγε ξαφνικά πριν από δύο εβδομάδες και η κόρη του Chaia άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη.

Η Chaia ήταν 51 ετών και ο Andy 65. Ο 86χρονος παρουσιαστής είχε υιοθετήσει τον Andy το 1962 αφού παντρεύτηκε τη μητέρα του Alene Akins. Το ζευγάρι έκανε την Chaia το 1969.

Σε δήλωσή του ο King αποκάλυψε τι συνέβη.

«Με θλίψη και μια σπασμένη καρδιά ενός πατέρα, επιβεβαιώνω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Andy και της Chaia. Και οι δύο ήταν καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Ο Andy πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά από διάγνωση καρκίνου του πνεύμοναΗ απώλεια τους μοιάζει τόσο λάθος. Κανένας γονέας δεν πρέπει να θάψει το παιδί του. Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας λόγια και ευχές. Αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε».

Ο 86χρονος παρουσιαστής είχε υιοθετήσει τον Andy το 1962 αφού παντρεύτηκε τη μητέρα του Alene Akins. Το ζευγάρι έκανε την Chaia το 1969.

O King με την Chaia και τον Andy

Η εγγονή του King Jillian, σε συνέντευξή της στη Daily Mail δήλωσε ότι όλοι αισθάνονται πολύ άσχημα και θλιμμένοι και ο παππούς της Larry είναι πραγματικά πληγωμένος και αναστατωμένος: «Ο παππούς ήταν πολύ άρρωστος πέρυσι. Τα παιδιά του τον φρόντιζαν πολύ. Είναι αναστατωμένος που τα έχει χάσει τώρα».

Ο Larry King δεν μπόρεσε να πετάξει στη Φλόριντα για την κηδεία του γιου του χάρη στην πανδημία του κορωνοϊού και επειδή εξακολουθεί να αναρρώνει από το σχεδόν μοιραίο εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε πάθει τον Μάρτιο του 2019. Το εγκεφαλικό τον είχε αφήσει τότε σε κώμα για δύο εβδομάδες και η οικογένειά του συσπειρώθηκε για να βοηθήσει στην ανάρρωσή του.