ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ: Ανανεωμένη και σ3ξι μετά την καραντίνα (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σπάνια κάνει λάθος στις επιλογές της και αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, διότι δυσκολευόμαστε τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να θυμηθούμε μία φορά που δε μας άρεσε.

Η Monica Bellucci πάντως, πέρασε καλά στην καραντίνα και επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις της, πιο ανανεωμένη και… σοφιστικέ από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στα εγκαίνια της έκθεσης Jam Capsule στο Grande Halle de La Villette, όπου ούσα απαστράπτουσα προφανώς και δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η 55χρονη ηθοποιός, που έχει τονίσει τις αφέλειές της ακόμη περισσότερο, αρκέστηκε σε ένα απλό σινιόν που πλαισίωνε ιδανικά το πρόσωπό της, ενώ προτίμησε να φορέσει μαύρο jumpsuit που θύμιζε χαλαρό κουστούμι.

Από το πλευρό της έλειπε ο 36χρονος σύντροφός της Nicolas Lefebvre, με τον οποίο διατηρεί σχέση από το Μάιο του 2017. Όσο για το αν έχει σκοπό να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον, σε παλαιότερή της συνέντευξη έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ως εξής: «Όταν έχεις υπάρξει παντρεμένος δύο φορές στο παρελθόν, χρειάζεται να πάρεις το χρόνο σου να το σκεφτείς πριν ξαναξεκινήσεις, να καταλάβεις γιατί συνέβη και γιατί χώρισες. Ας πούμε ότι είμαι σε μία διαδικασία που μαθαίνω ακόμα».